Redragon K617 Fizz klavye tuş basmıyor

0mer.123

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redragon K617 Fizz kullanıyorum. Red switch gri-beyaz renk hotswapı var fakat alalı 1 ay falan oldu. Aldığımdan beri 2 tuşum çalışmıyordu. Öğrenciyim ve sınavlarım geldiği için yazılımı bırakmıştım. Yazılıların başında almıştım klavyeyi. O sırada yazılımı bıraktım. Şimdi tekrar başladım ve ve o 2 tuşa ihtiyacım var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutudan çıkan yedek switchlerle değiştirin.

Yalniz Fizz modelinde aparatla cikartmaya çalışırsanız switchi parcalarsiniz kenarindan duz uclu tornavida gibi bir şeyle cikarin.

Kutudan çıkan yedek switchlerle değiştirin.

Yalniz Fizz modelinde aparatla cikartmaya çalışırsanız switchi parcalarsiniz kenarindan duz UCL'u tornavida gibi bir şeyle cikarin.

Hocam onu zaten söylemişlerdi eğer aparatı kullanırsan switchi parçalarsın diye peki tornavida ile nasıl çıkarabilirim?

Switchleri değiştirebilirsin.

Sizden de yardımınız için Allah razı olsun.

Bir de ustam çözüm yapıldıysa nasıl çözüm şeklinde işaretliyorum?

Rapor>Çözüm

Sağ olun hocam.

Arkadaşlar hepinizin emeğine ve bana ayırdığı zamana için teşekkür ederim. Ben ürünü garanti kapsamında değiştirmeye karar verdim. Hepinize tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…