mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 444 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 21 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Redragon'un K617 Fizz klavyesini aldım. Benim bildiğim tek renk yapılabiliyor ancak FN+space yaptığımda herhangi bir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Arkadaşlar Redragon'un K617 Fizz klavyesini aldım. Benim bildiğim tek renk yapılabiliyor ancak FN+space yaptığımda herhangi bir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim acaba?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.396 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #2 FN+ALT GR dene. Uygun bir modda FN+Space dene. Yazılmından da yapabilirsin.
mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 444 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 21 Ekim 2024 #3 NoBMPR R8 dedi: FN+ALT GR dene. Uygun bir modda FN+Space dene. Yazılmından da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim...
NoBMPR R8 dedi: FN+ALT GR dene. Uygun bir modda FN+Space dene. Yazılmından da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim...