OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 cumali_032 dedi: Yeni çıktığından dolayı incelemelerini bulamayabilirsiniz. İncehesap'tan alırsanız geri iade etme şansınız olmaz. Riske atma alternatif bak derim. Genişletmek için tıkla... İade olmuyormu incehesapta.birde siz olsaydınız ne alırdınız hocam
cumali_032 dedi: Yeni çıktığından dolayı incelemelerini bulamayabilirsiniz. İncehesap'tan alırsanız geri iade etme şansınız olmaz. Riske atma alternatif bak derim. Genişletmek için tıkla... İade olmuyormu incehesapta.birde siz olsaydınız ne alırdınız hocam
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 shinnn dedi: Ben siyah rengini kullanıyorum güzel bir klavye fakat ileri zamanlarda yay sesi çıkardığı söyleniyor. Ne kadar gerçek bilemem fakat şu anlık memnunum. Genişletmek için tıkla... Switch içini açıp yayı biraz gerince hem tok ses veriyor hem de yay sesi yapmıyor. Ve bastığını da hissediyorsun. Surara kullanıyorum.
shinnn dedi: Ben siyah rengini kullanıyorum güzel bir klavye fakat ileri zamanlarda yay sesi çıkardığı söyleniyor. Ne kadar gerçek bilemem fakat şu anlık memnunum. Genişletmek için tıkla... Switch içini açıp yayı biraz gerince hem tok ses veriyor hem de yay sesi yapmıyor. Ve bastığını da hissediyorsun. Surara kullanıyorum.
OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #13 Yeyil dedi: Nerede 1700 TL? AliExpress'ten alacaksınız ilk hesap indirimiyle 1200 sularında. E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini Slim Mechanisch Gaming Bedraad Toetsenbord Rode Schakelaar 68 Toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bunu switch kalitesi nasıldır hocam outemu dan iyimidir
Yeyil dedi: Nerede 1700 TL? AliExpress'ten alacaksınız ilk hesap indirimiyle 1200 sularında. E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini Slim Mechanisch Gaming Bedraad Toetsenbord Rode Schakelaar 68 Toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bunu switch kalitesi nasıldır hocam outemu dan iyimidir
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #14 OxGyEn dedi: Bunu switch kalitesi nasıldır hocam Outemu'dan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Z11 Huano switch idi. Bununki de huanodur.
OxGyEn dedi: Bunu switch kalitesi nasıldır hocam Outemu'dan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Z11 Huano switch idi. Bununki de huanodur.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #15 OxGyEn dedi: İade olmuyormu incehesapta.birde siz olsaydınız ne alırdınız hocam Genişletmek için tıkla... Ben olsam biraz arastirirdim suan telefondayim ama uzun genis capli arastirma yapardim. İncehesap'ta alip kutuyu acip begenmediniz diyelim, iade etmiyorlar.
OxGyEn dedi: İade olmuyormu incehesapta.birde siz olsaydınız ne alırdınız hocam Genişletmek için tıkla... Ben olsam biraz arastirirdim suan telefondayim ama uzun genis capli arastirma yapardim. İncehesap'ta alip kutuyu acip begenmediniz diyelim, iade etmiyorlar.
M mertzen Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #16 Yeyil dedi: Bildiğim kadarıyla Z11 Huano switch idi. Bununki de huanodur. Genişletmek için tıkla... Bu 1500 bandında hangi klavye önerin olur.
Yeyil dedi: Bildiğim kadarıyla Z11 Huano switch idi. Bununki de huanodur. Genişletmek için tıkla... Bu 1500 bandında hangi klavye önerin olur.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #17 mertzen dedi: Bu 1500 bandında hangi klavye önerin olur. Genişletmek için tıkla... Rk61.
M mertzen Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #18 Yeyil dedi: Rk61. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de satışı olan önerebileceğin var mı acaba rica etsem.
Yeyil dedi: Rk61. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de satışı olan önerebileceğin var mı acaba rica etsem.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #19 mertzen dedi: Türkiye'de satışı olan önerebileceğin var mı acaba rica etsem. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda herhangi bir klavye önerip risk almam TR için.
mertzen dedi: Türkiye'de satışı olan önerebileceğin var mı acaba rica etsem. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda herhangi bir klavye önerip risk almam TR için.
M mertzen Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #20 Yeyil dedi: Bu fiyatlarda herhangi bir klavye önerip risk almam TR için. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavye Amazon'da satışı var sanırım o değil mi?
Yeyil dedi: Bu fiyatlarda herhangi bir klavye önerip risk almam TR için. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavye Amazon'da satışı var sanırım o değil mi?