Redragon K617 Fizz switch çıkmıyor

metixve

Decapat
Daha fazla  
Redragon K617 Fizz modelinde switchleri çıkarmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. İki farklı switch denedim, her ikisinin de tırnakları içeride kaldı. Ayrıca 'A' tuşunun switchinin üst kısmı kırıldı ama buna rağmen yerinden çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Klavyem garanti dışı kalmış olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250710_001520.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
Nasıl bir çıkarma aparatı kullanıyorsunuz? Çekmeden önce iyice kavradığınızdan emin olun.

Bunlarda çok zor çıkıyor. Kırıldıysa orası çıkartmanız ekstra zorlaşır. Sağa sola çekerek aynı zamanda yukarı doğru deneyin.

2 taraftan da iyice yerleştirdikten sonra tam ortalayıp güç uygulayın öyle bir tarafa daha çok abanmadan sıkı kavrayıp tam yukarı şekilde çekeceksiniz.

Nasıl bir çıkarma aparatı kullanıyorsunuz? Çekmeden önce iyice kavradığınızdan emin olun.
Stok olarak küçük metal olanı.

2 taraftan da iyice yerleştirdikten sonra tam ortalayıp güç uygulayın öyle bir tarafa daha çok abanmadan sıkı kavrayıp tam yukarı şekilde çekeceksiniz.
1 taraf kırıldı.

Çıkarmayı bir şekilde başardım başka bir konudan arkadaşın yardımı ile ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek switche, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın.Geriye kaldı 2 tuş

Dosya Ekleri

• 20211103_191117.jpg
    195,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…