kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Klavye elime geldi. Driverın sorunlu olduğunu bilip indirmedim ama ona rağmen Türkçe tuşlar çalışmıyor. Ne yapacağım?
Klavye elime geldi. Driverın sorunlu olduğunu bilip indirmedim ama ona rağmen Türkçe tuşlar çalışmıyor. Ne yapacağım?
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 Dili Türkçeye çevirmek için. Sol ( alt + Shift ) basınca klavye dili değişmesi lazım. Sağ altta TR ya da EN şeklinde gözükür. Son düzenleme: 2 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Dili Türkçeye çevirmek için. Sol ( alt + Shift ) basınca klavye dili değişmesi lazım. Sağ altta TR ya da EN şeklinde gözükür.
ardaltf4 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 kotosqu61 dedi: Klavye elime geldi. Driverın sorunlu olduğunu bilip indirmedim ama ona rağmen Türkçe tuşlar çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Fn + Esc tuşuna basılı tut ve resetlenince düzelmesi gerek. Bende öyle oldu. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Son düzenleme: 21 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
kotosqu61 dedi: Klavye elime geldi. Driverın sorunlu olduğunu bilip indirmedim ama ona rağmen Türkçe tuşlar çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Fn + Esc tuşuna basılı tut ve resetlenince düzelmesi gerek. Bende öyle oldu. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.