Redragon K617 için switch önerisi

714816

Decipat
Merhaba. 1-2 hafta sonra alacağım. Fiyat en fazla 500 TL olabilir. Bakın rica ediyorum, switch hakkında bilgisi olmayan veyahut bu klavye hakkında düzgün bir bilgiye sahip olmayan kişiler switch önermesin. Böyle dememin sebebi daha önce de 400 TL'ye birinin önerisi üzerine uyumlu dendiği için aldığım switch klavyemde çalışmadı, demirlerini değiştirdim bütün her şeyi yaptım yine de olmadı bende en sonunda hepsini çöpe attım. Bu durumu yaşamamak için bu uyarıda bulundum.

Halihazırda red switch var. Aklımda olan şey cream gibi güzel sesli olan bir switch.

Yada derseniz "oğlum sen şapşal mısın? 500 tl'ye switch alacağına aliexpress'de ki klavyelerden al. Onlar senin klavyenden daha kaliteli." Haklısınız derim. Konu kapatılabilir. (!)

Son düzenleme:

Klavye kaç pin? Baktım ama bulamadım.

Switchler hakkında bilgim yok ama o klavyeden bende de var. Bir tane switch sıkıntılıydı, fazladan gönderdikleri için değiştirmeye kalkıştım ama takılı olan switchler çıkmıyor klavye bildiğin yamuldu çıkarana kadar bilgin olsun istedim.

3 pin. 3 pin switch almıştım ama olmadı nedense. Dikkatli baktığımda benim aldıklarım ile kendi switchlerinin metal uçlar arasında kalınlık farkı vardı sanırım.

Evet, ben de Akko V3 Pro alıp 2 adet plastik PIN'i kesip takmaya çalışmıştım fakat bakır uçlar arasında kalınlık farkı olduğu için girmiyordu. Siz en iyisi o klavyeyi satın. Modlanacak bir tarafı da yok çünkü pek. Ölü yatırım.

Genellikle aynı kalınlıkta üretiliyorlar ama bazıları istisna oluyor.Ben kang white öneriyorum. @Hyperciaa daha bilgili.

Onu bende biliyorum ve haklısın, klavye yamuluyor resmen. Ama 1 defa çıkarttıktan sonra çok rahat çıkıyor artık.

Benimde aklımda o var. Modlanacak bir klavye alasım var ama ne alsam bilemedim. Şu sıralar aliexpress'de devasa indirimler oluyor klavyelerde. Ordan 1 tane kapsam harika olur.

Önerilen bir işlem değil. Ben elime geçince Z11 modlayacağım modlama da büyük ses farkı olursa sizle paylaşırım etiketlerseniz.

Z94 480 TL.

Önerilen bir işlem değil. Ben elime geçince Z11 modlayacağım modlama da büyük ses farkı olursa sizle paylaşırım etiketlerseniz.

Z94 480 TL.
Modlama hakkında hiç bilgim yok. Ses farkı olursa bende yaparım. Z94 alıcağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…