Redragon K617-RGB GW vs Rampage Ally K11

WWKİNG

Picopat
Daha fazla  
Sizce.
REDRAGON K617-RGB gw Türkçe Q Fizz %60 kablolu mekanik oyuncu klavyesi mi almalıyıım yoksa Rampage ally K11 beyaz 12 ışık modlu red switch mekanik Anti-Ghosting bilek destekli Gaming oyuncu klavyesini mi tercih etmeliyim? Acil öneriye ihtiyacım var.

Hocam Red Dragon K617 kullanıyorum Home Office çalışıyorum sürekli bilgisayar başındayım 6 aydır herhangi bir sorun yaşamadım klavyeyle ilgili.
Bana sorarsan Rampage çorap üretse bile alma.
Outemu kullandığı için benim ilk tercihim olmazdı. Switchleri kısa ömürlü oluyor ama klavye hotswap, bu sebeple ilerleyen süreçte değiştirilebilir.

Bende de K617 Fizz var pişman olmazsiniz. Rampage gibi cin Mali bir markadan cok cok daha iyi.

Redragon çok ağır ve kaliteli görünüyor,bende var şaşırdım,adı pek duyulmamış ama iyi.

Redragon da kullandım Rampage de ikisinin de benzerini aldım, Redragon gerçekten kaliteli sadece zaman geçince blue switch olduğu için kullanmadım ama çok güzel.

ozaman redragon k617 fizz alacağım öneriniz için teşşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…