Redragon K617 switchlerine WD-40 sıkmak yay sesini azaltır mı?

Kral ses gitmedi hatta fazlalaştı gibi geliyor. Bu klavyeyi kullandıkça yay sesi artabilir mi ya da ne yapılması lazım yani Switch alacağım ama yurt içi orijinal ürün mü değil mi bilmiyorum aklım çok karıştı.

Geçsinde gerisi pek umurumda değil bir de sen denedin mi klavyene hocam.
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum naptınız hocam?

Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum naptınız hocam?

Yay sesleri artmadıda azalmadıda ama kullandıkça Switch'lerden hışırtı gelmeye başladı ve space in korumaları mı denir tutamaçları mı denir biraz gevşedi yani normal kullanan birine hiç batmaz ama sese çok önem veren birisiyim o yüzden bu hışırtı sesi dışında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yay sesleri yokmuş gibi geliyor.

Yay sesleri artmadıda azalmadıda ama kullandıkça Switch'lerden hışırtı gelmeye başladı ve space in korumaları mı denir tutamaçları mı denir biraz gevşedi yani normal kullanan birine hiç batmaz ama sese çok önem veren birisiyim o yüzden bu hışırtı sesi dışında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yay sesleri yokmuş gibi geliyor.
Hocam ben seslere dikkat ediyorum, yay sesi beni çok rahatsız ediyordu, bende bütün switchlere gres yağı sıktım yay sesi artık yok.

Hocam ben seslere dikkat ediyorum, yay sesi beni çok rahatsız ediyordu, bende bütün Switch'lere gres yağı sıktım yay sesi artık yok.

Bende yay seslerinin gitmesini istiyorumda gres yağı bende sürmeyi düşündüm hatta WD-40 diyorlardıda gres yağını ne kadar neyle sürdün acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı