9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Klavye Low profile olduğu için güzel uyacak keycaps bulamadım. Eğer bildiğiniz varsa bakmak isterim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.566 Makaleler 1 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Eğer büyük enter olsa benim Corsair K60 RGB Pro klavyemin tuş takımları çok tatlı olurdu buna.
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 KafadanKontak dedi: Eğer büyük enter olsa benim Corsair K60 RGB Pro klavyemin tuş takımları çok tatlı olurdu buna. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında asıl değişmek istememin sebebi tuşların ergonomik olmaması. Düz tuşlar olduğu için çokta iyi değil açıkçası.
KafadanKontak dedi: Eğer büyük enter olsa benim Corsair K60 RGB Pro klavyemin tuş takımları çok tatlı olurdu buna. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında asıl değişmek istememin sebebi tuşların ergonomik olmaması. Düz tuşlar olduğu için çokta iyi değil açıkçası.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.566 Makaleler 1 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Yani low profile seçenekleri kısıtlı ve hepsi birbirine benziyor. O nedenle seçeneklerin çok dar ve işin zor.
Yani low profile seçenekleri kısıtlı ve hepsi birbirine benziyor. O nedenle seçeneklerin çok dar ve işin zor.