Redragon K630 dragonborn klavye alınır mı?

Bütçe
1500-2000

unbeleuchet

Decapat
Daha fazla  
Amazon'da klavye ararken uygun fiyatlı gördüğüm Redragon K630 Dragonborn klavyeyi almayı düşündüm ve birkaç gün araştırdım, almadan önce emin olmak için tekrar sormak istiyorum. Düzgün kullanımda uzun süre (Max 1-2 sene) dayanır mı? Switchleri değişebiliyor mu, eğer değişmiyorsa red switch ve siyah renk halini nereden bulurum? Yerine önerebileceğiniz başka klavye var mı? Aldığıma pişman olur muyum?

Switchleri sanırım değişmiyor rk r65 bakmanı öneririm

Ben RK918 kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1800'e almıştım 1-2 ay önce. Red switch, hotswap ve %100. Bilek desteği mevcut ve ebediyen (ciddili) sizinle, çünkü bilek desteğini klavyeye bağlamışlar. Eğer ilginizi çektiyse bahsetmeye devam edebilirim. Şu an sinerji üzerinde 1900'e satışta.

link

Ne yalan söyleyeyim ilgimi çekti doğrusu. Biraz daha bahsedebilir misin? Birde klavyenin siyah hali var mı?

Ne yalan söyleyeyim ilgimi çekti doğrusu. Biraz daha bahsedebilir misin?
Klavye, anti-ghosting özelliğine sahip ve RGB aydınlatması oldukça tatmin edici. Yaklaşık 7-8 farklı aydınlatma modu mevcut. Kasada ayrıca alt kısmında da ayrı bir RGB ışık bulunuyor, ancak bu özelliği çok kullanmıyorum. Kullanıcıların rahatsız olabileceği tek nokta, klavyenin Türkçe olmaması olabilir; fakat bu, birkaç saatlik pratikle (örneğin yazı yazma sitelerinde) kolayca aşılabilir.

Klavye makro tuşlarına sahip değil, ancak sağ üstte ses açma, kapama, kısma ve ilginç bir şekilde hesap makinesi açma tuşları mevcut. Gövde plastikten yapılmış ve alt kısmı beyaz plastikle kaplanmış durumda; bu bölümde RGB aydınlatma yer alıyor. Tuşlar hafifçe sağa sola oynasa da bu durum kullanım veya oyun performansını etkilemiyor. Akşam saatlerinde yüksek sesle yazı yazsam da şu ana kadar kimsenin rahatsız olup uyandığını görmedim.

RGB kontrolü için resmi bir uygulama olmasa da Reddit'te bu klavyeye özel bir program buldum. FN tuşu kombinasyonlarını öğrendikten sonra, genellikle bu tür bir programa ihtiyaç da kalmıyor.

Ne yalan söyleyeyim ilgimi çekti doğrusu. Biraz daha bahsedebilir misin? Bir de klavyenin siyah hali var mı?

Dostum klavyeyi Trendyol'dan aldım ve Türkçe Q olarak geldi. Klavye hot swap ve anti-ghost özelliğine sahip. Ayrica Redragon'un kendi sitesinden programını da kurabilirsin. Ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…