Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #11 Talisca06 dedi: Hâlâ kullanıyor musunuz hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntısı yok hala.
Talisca06 dedi: Hâlâ kullanıyor musunuz hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntısı yok hala.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #12 Amazon.com.tr şu mu acaba? Başlıkta K630 yazıyor Amazon'da ki K630W.
Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #13 Talisca06 dedi: Amazon.com.tr şu mu acaba? Başlıkta K630 yazıyor Amazon'daki K630W. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkteki klavye doğru ama blue switch. Benim kullandığım red switch. Talisca06 dedi: Amazon.com.tr şu mu acaba? Başlıkta K630 yazıyor Amazon'daki K630W. Genişletmek için tıkla... K630W beyaz olandır hocam.
Talisca06 dedi: Amazon.com.tr şu mu acaba? Başlıkta K630 yazıyor Amazon'daki K630W. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkteki klavye doğru ama blue switch. Benim kullandığım red switch. Talisca06 dedi: Amazon.com.tr şu mu acaba? Başlıkta K630 yazıyor Amazon'daki K630W. Genişletmek için tıkla... K630W beyaz olandır hocam.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #14 Red var zaten çok hassas. Mavi alayım dedim daha sert tuşlar biraz. 800 TL'ye denk geldi Amazon depodan. Evet beyaz hocam linktekinin aynısı.
Red var zaten çok hassas. Mavi alayım dedim daha sert tuşlar biraz. 800 TL'ye denk geldi Amazon depodan. Evet beyaz hocam linktekinin aynısı.
Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #15 Talisca06 dedi: Red var zaten çok hassas. Mavi alayım dedim daha sert tuşlar biraz. 800 TL'ye denk geldi Amazon depodan. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız hocam blue switch de güzel ama bir süre sonra kulağınızı tirmalayabilir.
Talisca06 dedi: Red var zaten çok hassas. Mavi alayım dedim daha sert tuşlar biraz. 800 TL'ye denk geldi Amazon depodan. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız hocam blue switch de güzel ama bir süre sonra kulağınızı tirmalayabilir.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #16 Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır Weezyy dedi: Sizin kararınız hocam blue switch de güzel ama bir süre sonra kulağınızı tirmalayabilir. Genişletmek için tıkla... HP Victus 16 var onun fan sesine alıştı kulağım gerisi boş gelir bana ki zaten oyunda kulaklık takıyorum.
Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır Weezyy dedi: Sizin kararınız hocam blue switch de güzel ama bir süre sonra kulağınızı tirmalayabilir. Genişletmek için tıkla... HP Victus 16 var onun fan sesine alıştı kulağım gerisi boş gelir bana ki zaten oyunda kulaklık takıyorum.
Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #17 Talisca06 dedi: Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı var ama ben kullanmıyorum. Renklerini ve modlarını klavye üzerinden de değiştirebiliyorsun ve çeşitleri de fazla. Talisca06 dedi: Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır HP Victus 16 var onun fan sesine alıştı kulağım gerisi boş gelir bana ki zaten oyunda kulaklık takıyorum. Genişletmek için tıkla...
Talisca06 dedi: Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı var ama ben kullanmıyorum. Renklerini ve modlarını klavye üzerinden de değiştirebiliyorsun ve çeşitleri de fazla. Talisca06 dedi: Yazılımı var mı hocam renk mod çeşidi umarım fazladır HP Victus 16 var onun fan sesine alıştı kulağım gerisi boş gelir bana ki zaten oyunda kulaklık takıyorum. Genişletmek için tıkla...
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #18 Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim.
Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim.
Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #19 Talisca06 dedi: Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam şuradaki videodan bakabilirsiniz renklerini ve yazılımını gösteriyor.
Talisca06 dedi: Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam şuradaki videodan bakabilirsiniz renklerini ve yazılımını gösteriyor.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #20 Çok teşekkürler hocam yardımcı oldunuz.