Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #21 Talisca06 dedi: Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim. Genişletmek için tıkla... Talisca06 dedi: Çok teşekkürler hocam yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Talisca06 dedi: Klavye üzerindeki modları pek anlamadım BlueForce Titan da daha ayrıntılı bunda kısıtlı gibi. Yazılımı yükler denerim. Genişletmek için tıkla... Talisca06 dedi: Çok teşekkürler hocam yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 2.013 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Eylül 2025 #22 Capslook ışığını neden sola koyarsın ki hangi kafa ile yaptı mühendis acaba bir de yay sesi bariz geliyor normal mi acaba yoksa bunda mı sorun var? Neyse amazona yazdım kısmı para iadesi verdiler 660 TL'ye almış oldum ürünü Son düzenleme: 26 Eylül 2025
Capslook ışığını neden sola koyarsın ki hangi kafa ile yaptı mühendis acaba bir de yay sesi bariz geliyor normal mi acaba yoksa bunda mı sorun var? Neyse amazona yazdım kısmı para iadesi verdiler 660 TL'ye almış oldum ürünü