laastav Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Evet başlıktan da görmüş olduğunuz üzere bu iki klavye arasında kaldım. Bu klavyelerden hangisi daha iyi? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Amazon.com.tr 69.77AU $ 24% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Evet başlıktan da görmüş olduğunuz üzere bu iki klavye arasında kaldım. Bu klavyelerden hangisi daha iyi? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Amazon.com.tr 69.77AU $ 24% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #2 Tabii ki Gamakay MK61, daha üstündür. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Benim videomdur bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tabii ki Gamakay MK61, daha üstündür. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Benim videomdur bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
laastav Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #3 cumali_032 dedi: Tabii ki Gamakay MK61, daha üstündür. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Benim videomdur bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum.
cumali_032 dedi: Tabii ki Gamakay MK61, daha üstündür. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Benim videomdur bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #4 laastav dedi: Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-1.5 ay oldu hocam.
laastav dedi: Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-1.5 ay oldu hocam.
laastav Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #5 Teşekkürler. Galiba birkaç gün sonra alırım.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mayıs 2023 #6 Gamakay MK61 daha iyidir.
laastav Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #7 Birşey sormak istiyorum. Bende Logitech G213 Prodigy var. Bu klavyeden geçmeyi düşünüyorum. Gamakay MK61 daha mı iyidir?
Birşey sormak istiyorum. Bende Logitech G213 Prodigy var. Bu klavyeden geçmeyi düşünüyorum. Gamakay MK61 daha mı iyidir?