Redragon KBR586RGB klavye ışık hızı nasıl ayarlanır?

Bende K630W var. FN ve m harfine basinca degisiyor parlaklik. eğer yapamazsaniz redragonunun programini kurun oda olmazsa kutu üzerinde kisayollari yazar diye tahmin ediyorum bende öyleydi.

Yanlış yazmışım ben parlaklik sanmistim. Hız ayarı için FN + end.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sürücü hata veriyor fn+ end modu değiştiriyot

Hocam sürücü hata veriyor fn+ end modu değiştiriyot
Sizin için kutusunu bulup ordaki kitapçığı cektim ne ise yaradiklari yazmio ama tek tek deneyebilirsiniz. 12.sıradan sonra deneyin ve en sondaki Wasd ok tuşları onlari es gecebilirsiniz.

Sizin için kutusunu bulup ordaki kitapçığı cektim ne ise yaradiklari yazmio ama tek tek deneyebilirsiniz. 12.sıradan sonra deneyin ve en sondaki Wasd ok tuşları onlari es gecebilirsiniz.
Bende o tuşlara basınca hizi ve parlakligi vs degisio. Mesela hız için fn+ö basıyorum parlaklik için fn+m basiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20251107_181715.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 10

Hocam kılavuz bende var fakat ne yazıyor anlamadım

Işık modu FN ve Alt Gr ile değişmesi lazim.
..

Dosya Ekleri

• IMG_20251107_185622.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20251107_185605.jpg
    175,3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20251107_185559.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 8
Hocam kılavuz bende var fakat ne yazıyor anlamadım.

Hocam, ilk olarak attığınız kitapçık çok karışık. Yapay zekâya sordum, o da orada ışık hızı için spesifik bir bilgi olmadığını ve FN + Sağ Ok veya Sol Ok tuşuna basarak artırıp azaltılacağını söyledi.

Eğer bu şekilde olmazsa diye en garanti yol ise uygulama kullanmaktır. Hocam, oradan istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz. Programı silseniz veya başka bir bilgisayara taksanız bile klavyenin hafızasına kaydettiği için ayarlarınız bozulmuyor, yani kalıcı oluyor.

Site linki: Download

Sizin klavye modeliniz KBR586RGB şeklinde olabilir ama sitesinde K586 diye aratınca iki seçenek çıkıyor. İkisinden birini seçip kurun (hangisi sizinkiyse). Bir sürü detaylı ayar var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251108-014320_Opera.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 5

Hocam klavyenin arkasında şöyle yazıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20251108_152815.jpg
    285,3 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…