Redragon klavye alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Z11t alırsanız keycapsleri şeffaf olduğu için ışığı çok daha iyi alırsınız.

Attan inip arabaya binmek tabiri bu olsa gerek .

Şu an K617 kullanıyorum ancak memnun değilim. Edebilirsem iade, edemezsem yine de GMK87 toplayacağım.

Hocam rahatsız ediyorum bir şey daha belirteceğim. Başka konularda e-yooso'nun Redragon'un alt markası olduğundan bahsedilmiş. Yani Redragon'da alınabilir diyorlar çok arada kaldım. Ne yapsam sizce?

Hocam rahatsız ediyorum bir şey daha belirteceğim. Başka konularda e-yooso'nun Redragon'un alt markası olduğundan bahsedilmiş. Yani Redragon'da alınabilir diyorlar çok arada kaldım. Ne yapsam sizce?
Marka çok önemli değil hocam önemli olan model mesela Ajazz ve Akko'nun da üreticileri aynı ama modelden modele farkları hissedilir.

Marka çok önemli değil hocam önemli olan model mesela Ajazz ve Akko'nun da üreticileri aynı ama ürün farkları hissedilir.

Ürünün hatta aynı ürün olduğundan sadece markasının farklı olduğundan bahsedilmiş. Bir de sanırım switchleri farklı bir marka.

Ürünün hatta aynı ürün olduğundan sadece markasının farklı olduğundan bahsedilmiş. Bir de sanırım switchleri farklı bir marka.
E switchler farklı, önemli olan da o zaten, tabii başka şeyler de var ama farklı ürünler sonuçta.

Hala memnun musunuz hocam ? Ayrıca Redragon K617 modeli hakkında bilginiz varsa yardım eder misiniz ? Ziyoulang T60 kötüleniyor mesela onu da almayı düşünüyorum.
Redragon K628 Pro'dan halen memnunum. USB alıcısını 3.0 uzatma kablosuyla klavyeye daha yakın konumlandırdım. Ayrıca onda modlama vs yapmama rağmen halen ilk günkü keyfi alıyorum açıkçası. Bir bozulma veya performans düşüşü görmedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…