samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 1 Kasım 2022 #2 Kasasindan gelen yanki sesini mi diyorsunuz?
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 Hangi switch ?
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 1 Kasım 2022 #4 Bu fiyata bu şekilde maalesef. Mekanik klavye modlamayı araştırabilirsiniz.
K kemald94 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 Bu klavyede yay sesi geliyor diyorlardı. Sanırım o ses bu.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #6 reptile dedi: Kasasindan gelen yanki sesini mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hamza41 dedi: Hangi switch ? Genişletmek için tıkla... Red.
reptile dedi: Kasasindan gelen yanki sesini mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hamza41 dedi: Hangi switch ? Genişletmek için tıkla... Red.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #7 F/P hocam daha iyisi olamaz zaten bu fiyata. Modlayabilirseniz çok daha iyi olur.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #8 SCN dedi: F/P hocam daha iyisi olamaz zaten bu fiyata. Modlayabilirseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla ilgili detay verebilir misin?
SCN dedi: F/P hocam daha iyisi olamaz zaten bu fiyata. Modlayabilirseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla ilgili detay verebilir misin?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 1 Kasım 2022 #9 samet4747 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ucuz olmasiyla bir alakasi olmadigini söyleyebilirim. Zamaninda Corsair K95 Platimum aldigimda da ayni ses mevcuttu. Örnek video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyenin altina havlu koyunca ayni yankiyi yapiyor mu? Yapmiyorsa mouse pad gibi bir sey koyarsiniz.
samet4747 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ucuz olmasiyla bir alakasi olmadigini söyleyebilirim. Zamaninda Corsair K95 Platimum aldigimda da ayni ses mevcuttu. Örnek video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyenin altina havlu koyunca ayni yankiyi yapiyor mu? Yapmiyorsa mouse pad gibi bir sey koyarsiniz.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #10 samet4747 dedi: Hocam konuyla ilgili detay verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de yeni satın aldım bu klavyeyi, modlamayı düşünüyorum.
samet4747 dedi: Hocam konuyla ilgili detay verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de yeni satın aldım bu klavyeyi, modlamayı düşünüyorum.