samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #11 reptile dedi: Ucuz olmasiyla bir alakasi olmadigini söyleyebilirim. Zamaninda Corsair K95 Platimum aldigimda da ayni ses mevcuttu. Örnek video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyenin altina havlu koyunca ayni yankiyi yapiyor mu? Yapmiyorsa mouse pad gibi bir şey koyarsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapıyor hocam. SCN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de yeni satın aldım bu klavyeyi, modlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yalıtım diyebilir miyiz buna? Koyduğu malzeme nedir?
reptile dedi: Ucuz olmasiyla bir alakasi olmadigini söyleyebilirim. Zamaninda Corsair K95 Platimum aldigimda da ayni ses mevcuttu. Örnek video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyenin altina havlu koyunca ayni yankiyi yapiyor mu? Yapmiyorsa mouse pad gibi bir şey koyarsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapıyor hocam. SCN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de yeni satın aldım bu klavyeyi, modlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yalıtım diyebilir miyiz buna? Koyduğu malzeme nedir?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 1 Kasım 2022 #12 O zaman kasadan kaynaklanan bir durum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 1 Kasım 2022 #13 Model nedir hocam?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #14 reptile dedi: O zaman kasadan kaynaklanan bir durum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Böyle yan taraflarına tırnak vurunca da oluşuyor bu durum. Evil Belief dedi: Model nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Redragon K568
reptile dedi: O zaman kasadan kaynaklanan bir durum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Böyle yan taraflarına tırnak vurunca da oluşuyor bu durum. Evil Belief dedi: Model nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Redragon K568
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 1 Kasım 2022 #15 Klavyenin kasasi metal mi? Yoksa tuslardan mi geliyor bu ses? Metal sesi geliyor dediginiz icin benim aklima metal kasaya gitti.
Klavyenin kasasi metal mi? Yoksa tuslardan mi geliyor bu ses? Metal sesi geliyor dediginiz icin benim aklima metal kasaya gitti.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #16 samet4747 dedi: Yapıyor hocam. Yani yalıtım diyebilir miyiz buna? Koyduğu malzeme nedir? Genişletmek için tıkla... Sünger falan koyabilirsiniz fark etmez ne olduğu, çınlamayı önlüyor.
samet4747 dedi: Yapıyor hocam. Yani yalıtım diyebilir miyiz buna? Koyduğu malzeme nedir? Genişletmek için tıkla... Sünger falan koyabilirsiniz fark etmez ne olduğu, çınlamayı önlüyor.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #17 SCN dedi: Sünger falan koyabilirsiniz fark etmez ne olduğu, çınlamayı önlüyor. Genişletmek için tıkla... Kasadan kaynaklı olsa bile çözer mi?
SCN dedi: Sünger falan koyabilirsiniz fark etmez ne olduğu, çınlamayı önlüyor. Genişletmek için tıkla... Kasadan kaynaklı olsa bile çözer mi?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #18 samet4747 dedi: Kasadan kaynaklı olsa bile çözer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük oranda çözer. İçini sağlam dolduracak malzeme bulun yeter.
samet4747 dedi: Kasadan kaynaklı olsa bile çözer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük oranda çözer. İçini sağlam dolduracak malzeme bulun yeter.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #19 SCN dedi: Büyük oranda çözer. İçini sağlam dolduracak malzeme bulun yeter. Genişletmek için tıkla... Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. samet4747 dedi: Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. Genişletmek için tıkla... Veya şu hava plastikleri oluyor ya patlattığımız, ürün koruması için. Onlar olur mu? Elimde var çünkü.
SCN dedi: Büyük oranda çözer. İçini sağlam dolduracak malzeme bulun yeter. Genişletmek için tıkla... Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. samet4747 dedi: Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. Genişletmek için tıkla... Veya şu hava plastikleri oluyor ya patlattığımız, ürün koruması için. Onlar olur mu? Elimde var çünkü.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #20 samet4747 dedi: Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. Veya şu hava plastikleri oluyor ya patlattığımız, ürün koruması için. Onlar olur mu? Elimde var çünkü. Genişletmek için tıkla... Naylon olmaz bence, vida deliklerinden geçirmeniz gerekiyor yani rahatça delik açabilceğiniz bir materyal olması lazım. @221420 hocam klavye modlama konusunda daha bilgili.
samet4747 dedi: Bir öneriniz var mı? Kauçuk olur mu mesela. Veya şu hava plastikleri oluyor ya patlattığımız, ürün koruması için. Onlar olur mu? Elimde var çünkü. Genişletmek için tıkla... Naylon olmaz bence, vida deliklerinden geçirmeniz gerekiyor yani rahatça delik açabilceğiniz bir materyal olması lazım. @221420 hocam klavye modlama konusunda daha bilgili.