Optikiyaza
Kilopat
- Makaleler
- 4
Eğer seçenekleriniz arasında Redragon'lar da varsa HyperX alloy Core'u tavsiye etmiyorum.
Size daha önce de defalarca yazmıştım. Bir defa daha açıklıyorum.
Eğer numpad olmazsa olmaz diyorsanız K551'den başka seçeneğiniz yok zaten.
Numpad zorunlu değil diyorsanız, RGB istiyorsanız ve bütçeniz varsa K553 en iyi tercih olacaktır.
Ancak bütçeniz kısıtlıysa, RGB'de olmazsa olmazınız değilse K552'yi öneririm.
Eğer hem bütçeniz kısıtlı hem de RGB istiyorsanız K568 alabilirsiniz. Ancak K568 yerine K552 tercih etmek daha mantıklı olacaktır zira K552 daha iyi bir model.
Hepsini kendin değişebilirsin ama 2 tane K553 parasına mâl olur. Onun yerine gidip Cherry MX Switch Corsair, HyperX klavye alabilirsin.
Redragon Mouse'leri hakkında bir bilgim yok.
K553'de bilek desteği yok.
Renk değiştirme tuşları klavyenin kendi içerisinden çıkan kağıtta yazıyor. Hepsi.
K553'de bilek desteği yok.
Alttaki şeyden kastınızı anlamadım ama tuştan sonraki kısa metal kısmı kastediyorsanız herhangi bir özelliği yok. Eliniz oradan çok daha yukarıda kalıyor, oraya değmiyor. Yani bilek desteği VS. değil.
Hocam bu soruyu daha önce sormuştum sanırım, sakıncası yoksa tekrar sormak istiyorum. Blue Switch ses olarak nasıl? Başınızı ağrıtıyor mu? Aileniz ile yaşıyorsanız eğer ev halkı rahatsız oluyor mu? Türkiye'de doğru düzgün TKL klavye yok, olanlar da Blue switch. Hem Red switch hem de %60 istediğim için Çin'den Royal Kludge RK61 almayı düşündüm. Eğer Blue switch sesi rahatsız edici değilse K553 alacağım. Sizi rahatsız ettim, kusura bakmayın.Alttaki şeyden kastınızı anlamadım ama tuştan sonraki kısa metal kısmı kastediyorsanız herhangi bir özelliği yok. Eliniz oradan çok daha yukarıda kalıyor, oraya değmiyor. Yani bilek desteği VS. değil.