Şimdi koydum. Bakar mısın?MSI Clutch GM11 alabilirsin. Bir yıla aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Onun haricide 200 TL'ye güzel bir klavye olduğunu düşünmemekteyim. Bir de setin linkini sanırım koymayı unutmuşsunuz.
Şimdilik bu attığım linkteki nasıl olur? Evde ofis klavyesi ve trust mouse var fakat cidden rezaletler. Hatta Klavyenin içinde 21 adet yeni bakteri türü bile olabilir temizlemem lazım.Klasik kablolu ofis klavye mouse al.
Bu farenin malzeme kalitesi, sensörü vs nasıldır?MSI Clutch GM11 alabilirsin. Bir yıla aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Onun haricide 200 TL'ye güzel bir klavye olduğunu düşünmemekteyim. Bir de setin linkini sanırım koymayı unutmuşsunuz.
Kanka klavyeye şimdi baktım kablosu kopmuş. Kabloyu saran plastik açılmış ve kablo gitmiş kısacası.Parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Madem var temizle kullan.
Aynen bunun için sordum yoksa corsair katar pro vs alacaktımda fena zam yemiş. Kısacası 1 yıl para toplayana kadar idare eder mi ne diyorsunuz?Redragon kötü bir marka değildir lakin en giriş seviye ürünleri. Ben yine idare etmesi için alınabileceğini düşünüyorum. Bu bütçede yalnızca klavye veya yalnızca fare bulunabiliyor.
Bu ikili olabilir evet. Mouse çok sıkıntı yaratır mı? Çok hızlı çevirince sensör arada tepki vermiyor. Böyle bir şey meydana gelir mi?Veya şöyle bir şey de alabilirsiniz;
Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com