batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #1 Çoğu tuşda var. Bu normal bir şey mi yoksa değil mi? Hiç bir türlü silinmiyor. Klavye: Redragon Kumara K552-2 Rainbow.
Çoğu tuşda var. Bu normal bir şey mi yoksa değil mi? Hiç bir türlü silinmiyor. Klavye: Redragon Kumara K552-2 Rainbow.
isoZz Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 407 Çözümler 1 29 Ocak 2021 #2 Tuş çıkartma aparatını kullanıyorsanız onun izi olabilir. Gamepower saber klavyemde de aynı izler vardı ve tuş çıkartma aparatını kullanıyordum.
Tuş çıkartma aparatını kullanıyorsanız onun izi olabilir. Gamepower saber klavyemde de aynı izler vardı ve tuş çıkartma aparatını kullanıyordum.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #3 isoZz dedi: Tuş çıkartma aparatını kullanıyorsanız onun izi olabilir. Gamepower saber klavyemde de aynı izler vardı ve tuş çıkartma aparatını kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Plastik olanlardan kullanıyorum. Öğrenemedim çıkarmayı. Sokuyorum çıkıntı olan yerler tuşların altına girmiyor. İkide bir sok çıkar yapıyorum.
isoZz dedi: Tuş çıkartma aparatını kullanıyorsanız onun izi olabilir. Gamepower saber klavyemde de aynı izler vardı ve tuş çıkartma aparatını kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Plastik olanlardan kullanıyorum. Öğrenemedim çıkarmayı. Sokuyorum çıkıntı olan yerler tuşların altına girmiyor. İkide bir sok çıkar yapıyorum.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 29 Ocak 2021 #4 Plastik keycap puller ile çıkartmaya çalışmışsınız.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 29 Ocak 2021 #5 Tuş çıkarma aparatını kullanma dostum. Mahvediyor tuşları yamulttu benim mebran klavyemin keycaplerini. k552-2 gelince kargodan kutunun içinde kalcak o aparat çıkarmıcam hiç
Tuş çıkarma aparatını kullanma dostum. Mahvediyor tuşları yamulttu benim mebran klavyemin keycaplerini. k552-2 gelince kargodan kutunun içinde kalcak o aparat çıkarmıcam hiç