B bkryldzi5 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Rhanta dedi: Toparlarsak hangi Switch markaları uyumlu hocam kafam karıştı biraz Genişletmek için tıkla... Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996 Son düzenleme: 2 Haziran 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Rhanta dedi: Toparlarsak hangi Switch markaları uyumlu hocam kafam karıştı biraz Genişletmek için tıkla... Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 2 Haziran 2022 #12 bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Genişletmek için tıkla... Ses bayağı güzel çıkıyor Custom klavye tarzı olmuş keycapslerin kenarını galiba zımpara kağıdı ile pudding keycaps gibi yapmışsınız bayağı iyi olmuş.
bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Genişletmek için tıkla... Ses bayağı güzel çıkıyor Custom klavye tarzı olmuş keycapslerin kenarını galiba zımpara kağıdı ile pudding keycaps gibi yapmışsınız bayağı iyi olmuş.
B bkryldzi5 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #13 chaoo dedi: Ses bayağı güzel çıkıyor Custom klavye tarzı olmuş keycapslerin kenarını galiba zımpara kağıdı ile pudding keycaps gibi yapmışsınız bayağı iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... DC'den ekleyebilriseniz RK61 tekrra modladim guzel sese sahip atabilirim DC bkryldzi #2996
chaoo dedi: Ses bayağı güzel çıkıyor Custom klavye tarzı olmuş keycapslerin kenarını galiba zımpara kağıdı ile pudding keycaps gibi yapmışsınız bayağı iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... DC'den ekleyebilriseniz RK61 tekrra modladim guzel sese sahip atabilirim DC bkryldzi #2996
Rhanta Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #14 bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996 Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam
bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996 Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Haziran 2022 #15 Akko'lar uyuyor. Gateronlar uymaz. Radiant Red değil Rose Red öneririm.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #16 bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996 Genişletmek için tıkla... Yağlama da yaptınız mı ekstra olarak?
bkryldzi5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben modladim olan bu. Kanlada başka modladigim klavyelerde var. Akko Radiant red ya da matcha en ideali. Şu an RK61 tekrar modladim ses kaydı için DC'den beni ekleyin bkryldzi #2996 Genişletmek için tıkla... Yağlama da yaptınız mı ekstra olarak?
B bkryldzi5 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #17 Rexie dedi: Yağlama da yaptınız mı ekstra olarak? Genişletmek için tıkla... Evet foam, tape, lube, bant. Buraya kısa bir video attım ses biraz kötü çıkmış.
Rexie dedi: Yağlama da yaptınız mı ekstra olarak? Genişletmek için tıkla... Evet foam, tape, lube, bant. Buraya kısa bir video attım ses biraz kötü çıkmış.