babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar. 2 gündür CTRL W yaparken fark ettim 5 kere basıyorsam 1 kere algılıyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar. 2 gündür CTRL W yaparken fark ettim 5 kere basıyorsam 1 kere algılıyor ne yapabilirim?
402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 babanxbox dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar. 2 gündür CTRL W yaparken fark ettim 5 kere basıyorsam 1 kere algılıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Makro atadınız mı? Klavyeyi temizler misiniz? tuş hiç su ya da sert bir vuruşla kaldı mı?
babanxbox dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar. 2 gündür CTRL W yaparken fark ettim 5 kere basıyorsam 1 kere algılıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Makro atadınız mı? Klavyeyi temizler misiniz? tuş hiç su ya da sert bir vuruşla kaldı mı?
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 402318 dedi: Makro? Genişletmek için tıkla... Konu düzenlenince mi cümle böyle olmuş anlamadım.W tuşunda sıkıntı var.
402318 dedi: Makro? Genişletmek için tıkla... Konu düzenlenince mi cümle böyle olmuş anlamadım.W tuşunda sıkıntı var.
H Hachiroku1 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #4 Aynı klavye bende de var benim de w algılamamaya başladı garanti yollayacağım bu gidişle
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #5 Hachiroku1 dedi: Aynı klavye bende de var benim de w algılamamaya başladı garanti yollayacağım bu gidişle Genişletmek için tıkla... İçinden yedek switchleri çıkıyor ama bunlar nasıl takılıyor fikrin var mı?
Hachiroku1 dedi: Aynı klavye bende de var benim de w algılamamaya başladı garanti yollayacağım bu gidişle Genişletmek için tıkla... İçinden yedek switchleri çıkıyor ama bunlar nasıl takılıyor fikrin var mı?
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 8 15 Haziran 2021 #6 babanxbox dedi: İçinden yedek Switch'leri çıkıyor ama bunlar nasıl takılıyor fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir videoda görmüştüm şu an atamayacağım bir araştır.
babanxbox dedi: İçinden yedek Switch'leri çıkıyor ama bunlar nasıl takılıyor fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir videoda görmüştüm şu an atamayacağım bir araştır.
rab0ry Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Yer Türkiye 28 Haziran 2021 #7 Switch'i metal aparat ile çıkarıp arada kalan boşluğa saç kurutma makinesinin soğuk modu ile hava tutun. Bende de Shift tuşu basmıyordu böyle yapınca düzeldi.
Switch'i metal aparat ile çıkarıp arada kalan boşluğa saç kurutma makinesinin soğuk modu ile hava tutun. Bende de Shift tuşu basmıyordu böyle yapınca düzeldi.