Redragon Kumara vs Royal kludge G87

VespochenN

Hectopat
Selam, mekanik ve red Switch bir klavye almak istiyorum ve aklımda Redragon Kumara ve royal kludge G87 var. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Ben de bu iki klavyeyi düşünüyordum fakat üstüne ekleyip Corsair K68 almaya değer mi sizce?
G87 işinizi görecektir. Fakat daha fazla kalite istiyorsanız ve bunun için bütçe arttıracaksanız yine de Corsair K68 önermem. Razer Blackwidow V3 daha iyi bir seçenek. Rekabetçi oyunlar için Huntsman Mini bakabilirsiniz.

G87 işinizi görecektir. Fakat daha fazla kalite istiyorsanız ve bunun için bütçe arttıracaksanız yine de Corsair K68 önermem. Razer Blackwidow V3 daha iyi bir seçenek. Rekabetçi oyunlar için Huntsman Mini bakabilirsiniz.
Purple switch varmış onda. Purple switch çok ses çıkarıyor mu? Pek ses çıkarmayan bir klavye istiyorum.

Purple switch varmış onda. Purple switch çok ses çıkarıyor mu? Pek ses çıkarmayan bir klavye istiyorum.
Blue/Green switch kadar ses çıkartmaz. Ayrıca sesi daha toktur.

Purple switch ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Green switch ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı