James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Mart 2021 #11 rohatbaba123 dedi: Adam meşgul belki, hem gerekli bilgiyi verdik. Genişletmek için tıkla... O yüzden değil, ben çok etiketledim. Bence de Katar Pro. Samotne Ciasteczka dedi: Katar Pro daha üstün. iCUE desteği falan da var, alınabilir. Sensörleri aynı. Genişletmek için tıkla... Artık bir daha etiketlemiyorum hocam. Yardımlarınız için teşekkürler.
rohatbaba123 dedi: Adam meşgul belki, hem gerekli bilgiyi verdik. Genişletmek için tıkla... O yüzden değil, ben çok etiketledim. Bence de Katar Pro. Samotne Ciasteczka dedi: Katar Pro daha üstün. iCUE desteği falan da var, alınabilir. Sensörleri aynı. Genişletmek için tıkla... Artık bir daha etiketlemiyorum hocam. Yardımlarınız için teşekkürler.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Mart 2021 #12 James Z. Hetfield dedi: O yüzden değil, ben çok etiketledim. Bence de Katar Pro. Artık bir daha etiketlemiyorum hocam. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum sana etiketleme falan dememiş ki, istersen ona sor rahatsız oluyorsa etiketlemezsin.
James Z. Hetfield dedi: O yüzden değil, ben çok etiketledim. Bence de Katar Pro. Artık bir daha etiketlemiyorum hocam. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum sana etiketleme falan dememiş ki, istersen ona sor rahatsız oluyorsa etiketlemezsin.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Mart 2021 #13 Dreamy Bull dedi: Dostum sana etiketleme falan dememiş ki, istersen ona sor rahatsız oluyorsa etiketlemezsin. Genişletmek için tıkla... Dedi hocam. Artık etiketlemem. (1-2 belki de 3 ay)
Dreamy Bull dedi: Dostum sana etiketleme falan dememiş ki, istersen ona sor rahatsız oluyorsa etiketlemezsin. Genişletmek için tıkla... Dedi hocam. Artık etiketlemem. (1-2 belki de 3 ay)
M Miraç Razi Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #14 Tarkov5 dedi: Eski farem blody a 60 elime oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Aldıysan önerir misin Valorant'ta filan flick shot atarmı ve uzun kullanımı nasıl.
Tarkov5 dedi: Eski farem blody a 60 elime oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Aldıysan önerir misin Valorant'ta filan flick shot atarmı ve uzun kullanımı nasıl.