Redragon M808 Storm vs Logitech G203

Dark FEAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
Arkadaşlar başlıktaki mouselerden hangisi daha iyidir?

Kendim 1 yıl kadardır Logitech G102 kullanıyorum G203 bendekinin 1 üst modeli ben memnunum Logitech garantiniz varken bir sorun olursa ilgileniyor forumdaki birçok kişi gösterdikleri ilgiden memnun benim bir sorunum olmadığı için kendim deneyimleyemedim inşallah bir şey olmazda. Redragon daha önce kullanmadım desteği kalitesi nasıl bilmiyorum yorum yapmayacağım o yüzden.

Kendim 1 yıl kadardır Logitech G102 kullanıyorum G203 bendekinin 1 üst modeli ben memnunum Logitech garantiniz varken bir sorun olursa ilgileniyor forumdaki birçok kişi gösterdikleri ilgiden memnun benim bir sorunum olmadığı için kendim deneyimleyemedim inşallah bir şey olmazda. Redragon daha önce kullanmadım desteği kalitesi nasıl bilmiyorum yorum yapmayacağım o yüzden.

Üründe 10 yıllık sensör var, alınmaz ve kronik sorunlu.

M808 düşünüyorum şu an

M808 alın hocam. @436523 da kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı