N Nuhababa Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Redragon mouse almayı düşünüyorum. Redragon CENTROPHORUS Kablolu Oyuncu Mouse 70235 Fiyatı ya da Redragon NEMEANLION Kablolu Oyuncu Mouse 70437 Fiyatı bu marka iyi midir? Yani everest gibi falan değil değil mi? Birde sizce hangisini alayım, farkları nedir? DPI'nin çok önemi yok benim için. Şimdiden teşekkür ederim.
Redragon mouse almayı düşünüyorum. Redragon CENTROPHORUS Kablolu Oyuncu Mouse 70235 Fiyatı ya da Redragon NEMEANLION Kablolu Oyuncu Mouse 70437 Fiyatı bu marka iyi midir? Yani everest gibi falan değil değil mi? Birde sizce hangisini alayım, farkları nedir? DPI'nin çok önemi yok benim için. Şimdiden teşekkür ederim.
Görüşürüz... Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 147 3 Mart 2017 #2 Ben Laptop'umda kullanıyorum yaklaşık 3-4 ay oldu ve sıkıntı çıkmadı.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #3 Orta halli bir ürün, fiyatına göre iyi ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orta halli bir ürün, fiyatına göre iyi ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et