Hocam bu fiyata neden wireless alınmaması gerektiğinin cevabı; bu fiyat bandındaki wireless kulaklıklar genelde hep ya kronik sorunlu ya da oldukça kötü ses veren kulaklıklar. Dediğim gibi mesela 3 farklı markanın birebir aynı kulaklıkları dolu piyasada bu fiyata, aralarından örnek olarak Havit Fuxi H3'ü alacağım çünkü en popüleri o. Fuxi H3'ün bir sürü sorunu var wireless olduğu için, dip ses sorunu var, kablosuz modda iken sürekli kopmalar var, ürünü belirli bir dönem kullandıktan sonra BT dongle'ının bozulması var... Yani işte bunlardan dolayı bu bütçede wireless kulaklık alınmaz, ucuza satılan kablosuz kulaklıklar illa bir yerden patlak veriyorlar.
Kulaklık önerim ise kesinlikle Havit H2002D veya H2002P hocam. 2002D modelini kendim de bizzat aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum. Sesi gayet yüksek, terletmiyor, kulaklık oldukça hafif ve tasarımını beğeniyorum. 2002P ile aralarındaki fark ne diyecek olursanız 2002P modelinde 7.1 desteği var ve kendi içinde ses kartı var, yazılımı vs. de var. Ben ikisini de test edip almıştım 2002P halinde 7.1 var denmesine rağmen beni pek tatmin etmemişti, 2002D'ye göre pek farkı yoktu ses kasmada ve ses seviyesi de 2002D ile birebir aynıydı. Bende gerek RGB istememden dolayı, gerek de tasarımını diğerinden daha fazla beğendiğim için H2002D modeline yöneldim. Karar sana kalmış burda derim, ister H2002D ister H2002P. İkisi de fiyatlarına göre en iyi kulaklıklar.