Redragon SKULD PRO H878WG alınır mı?

Daha fazla  
Hiçbir Türkçe inceleme vesayre göremedim, yorum da. Redragon kulaklıkları genel olarak nasıl? Mikrofon kalitesine ihtiyacı yok, müzik ve oyun için iyi olsa benim için yeter. Mikrofon olarak zaten Razer Seiren Mini kullanıyorum

Kulaklık yeni olmuş olacak ki Türkçe bir incelemesi yok.

Redragon markası klavye olarak gayet başarılı olsalar da diğer ürünleri pek alınmaz bence. Bahsettiğiniz üründe zaten aynı kulaklığın farklı marka hali, birebir aynı kulaklığı Havit Fuxi H3 adıyla, Rampage Crack H11 adıyla piyasaya sürdü. Hepsi birbirinin kopyası kulaklıklar, bu bütçeye wireless kulaklık alınmamalı bence.

Söylediğiniz markalara bakınca gerçekten de tasarım olarak bire bir aynısı olduğunu ben de fark ettim. Peki bu fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı, ve neden bu fiyata wireless alınmamalı?

Tek aradığım özellik, hafif ve ses konusunda iyi olması. Şu anda kullandığım Blackshark V2 X'in sağ tarafından arada ses kesilmese onu kullanmaya devam ederdim ama maalesef. Eğer önerebileceğiniz (mikrofonsuz bile olur) kulaklık varsa önerilere açığım. Bütçe 1500 TL.

Hocam bu fiyata neden wireless alınmaması gerektiğinin cevabı; bu fiyat bandındaki wireless kulaklıklar genelde hep ya kronik sorunlu ya da oldukça kötü ses veren kulaklıklar. Dediğim gibi mesela 3 farklı markanın birebir aynı kulaklıkları dolu piyasada bu fiyata, aralarından örnek olarak Havit Fuxi H3'ü alacağım çünkü en popüleri o. Fuxi H3'ün bir sürü sorunu var wireless olduğu için, dip ses sorunu var, kablosuz modda iken sürekli kopmalar var, ürünü belirli bir dönem kullandıktan sonra BT dongle'ının bozulması var... Yani işte bunlardan dolayı bu bütçede wireless kulaklık alınmaz, ucuza satılan kablosuz kulaklıklar illa bir yerden patlak veriyorlar.

Kulaklık önerim ise kesinlikle Havit H2002D veya H2002P hocam. 2002D modelini kendim de bizzat aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum. Sesi gayet yüksek, terletmiyor, kulaklık oldukça hafif ve tasarımını beğeniyorum. 2002P ile aralarındaki fark ne diyecek olursanız 2002P modelinde 7.1 desteği var ve kendi içinde ses kartı var, yazılımı vs. de var. Ben ikisini de test edip almıştım 2002P halinde 7.1 var denmesine rağmen beni pek tatmin etmemişti, 2002D'ye göre pek farkı yoktu ses kasmada ve ses seviyesi de 2002D ile birebir aynıydı. Bende gerek RGB istememden dolayı, gerek de tasarımını diğerinden daha fazla beğendiğim için H2002D modeline yöneldim. Karar sana kalmış burda derim, ister H2002D ister H2002P. İkisi de fiyatlarına göre en iyi kulaklıklar.

Jak girişli kulaklıklara karşı ön yargılıyım artık. Razer Blackshark V2 X aldım ve o da jak girişli, jak girişini taktıktan sonra sonuç hüsran olmuştu. Kulaklığın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor ama telefonda çalışıyordu jak ile bağlanınca, o yüzden H2002D'de de aynı şeyin olacağını düşünüp USB ses kartı olan H2002P'yi tercih ederim ben, zaten 100 TL fark var sanırım aralarında.

Bir diğer seçenek ise ikinci el Artics 3 almak olacak. Şu anda birisiyle görüşüyorum ve 900 TL'ye Artics 3 alabilirim, o da jak girişli ama zaten Razer Seiren Mini kullanıyorum mikrofon olarak, bu yüzden kulaklığın mikrofonuna pek ihtiyacım yok. Hem jak girişli ikinci bir kulaklık alarak kasanın jak girişlerini de test etmiş olurum böylece, belki sorun Razer Blackshark'dadır, Steelseries Artics 3'ü aldığımda umarım mikrofonu da çalışır, yoksa diğer türlü kasadaki jak girişlerinin bozulduğunu düşüneceğim (kasa henüz 1.5 yıllık). Bu Blackshark'i almam nedeniyle bir masaüstü mikrofon da almak şart olmuştu zaten geçen yaz ayında. Hergele her ne kadar mikrofonunu bilgisayarda çalıştırmasa bile Seiren Mini aldırarak pahalıya patlamıştı bana.

Eğer Artics 3 planı da suya düşerse sizin dediğiniz gib H2002P alırım ya da Blackshark'in sağ tarafına bir iki kere vurarak düzeltirim ve biraz daha öyle kullanırım. Sağ tarafından arada ses kesiliyor ve elimle vurduğumda geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…