bıdısefe2 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 538 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Hp Victus 16 RTX 4070 M 8gb 2x8 5600 mhz 512 gb ssd R7 7840HS Windows 11 home Telefon: S25+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #1 1k bütçem var ışıklandırması sağlam ve RGB kaliteli kablosuz bir fareye ihtiyacım var. Bu modeli beğendim, alınır mı? Redragon Sniper Pro Mouse Redragon Sniper Pro Mouse M801P-RGB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
1k bütçem var ışıklandırması sağlam ve RGB kaliteli kablosuz bir fareye ihtiyacım var. Bu modeli beğendim, alınır mı? Redragon Sniper Pro Mouse Redragon Sniper Pro Mouse M801P-RGB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.755 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Tipinden değil belki ama genel olarak Redragon ürünlerine karşı sempatim var. Yurtdışında Rampage muamelesi gördüğünü biliyorum ama emin ol çok daha yüksek kalite standardına sahip. Pişman edeceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Tipinden değil belki ama genel olarak Redragon ürünlerine karşı sempatim var. Yurtdışında Rampage muamelesi gördüğünü biliyorum ama emin ol çok daha yüksek kalite standardına sahip. Pişman edeceğini sanmıyorum.