Elektronik Redragon Switch ve Outemu Switch 50 Adet 34 TL + Vergi

VezHak

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Redragonın satıcısı da resmi Redragon satıcısı gözüküyor. Redragon klavyeler outemu kullanıyor diye biliyordum ama üstünde redragon yazan switchleri var bildiğiniz. Outemuyla anlaşmış olabilirler mi?
Bütün renkler var neredeyse. Redragonın vergisi daha az çıkıyor sanırım purple aldım 50 adet. 60% klavyeme takacağım, az kullandığım 10 tuşta da orjinal switch kalır.

Redragon Switch Link

Outemu Switch Link

Ben önermem yay seli bir switch önceden çok sorunlar çektim bu switch yüzünden. KTT Kang aynı paraydı neredeyse gidip onu alın.

Merhabalar redragon 568r modelini kullanıyorum, shift tuşu çalışmamaya başladı eğer bunlardan alıp değişim yaparsam çalışır mı? Bir de PCB seçimi var 30,60,90 şeklinde bu nedir?

Bende "Bu ürün adresinize gönderilemiyor. Başka bir ürün veya adres seçin." diyor.

Stokta bitmiş anlamına geliyor. Başka bir ürün adedi seçin.

Merhaba Redragon 568r modelini kullanıyorum, Shift tuşu çalışmamaya başladı eğer bunlardan alıp değişim yaparsam çalışır mı? Bir de PCB seçimi var 30, 60, 90 şeklinde bu nedir?

Tek tuş için alınır mı? Bilmem ama yedekte durabilir. Redragon kalvyeleri hot swap oluyor kullanmadığınız switchi Shift'e takabilirsiniz.
PCB dediğiniz pcs dir. Adet oluyor onlar

Redragonın satıcısı da resmi Redragon satıcısı gözüküyor. Redragon klavyeler outemu kullanıyor diye biliyordum ama üstünde redragon yazan switchleri var bildiğiniz. Outemuyla anlaşmış olabilirler mi?
Bütün renkler var neredeyse. Redragonın vergisi daha az çıkıyor sanırım purple aldım 50 adet. 60% klavyeme takacağım, az kullandığım 10 tuşta da orjinal switch kalır.

Redragon Switch Link

Outemu Switch Link
merhaba E-YOOSO Z11 kullanıyorum bende alsam değiştirebilirmiyim yoksa redragon klavye olması şartmı

Bunlar tüm klavyelerle uyumlu mudur? Elimde Dierya DK61E var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı