REDRAGON Vara 74672 nasıldır?

@Erkanka41 hocam blue switch ile oyun oynanmaz diye algı var. Sadece birazcık sesli. Optik ile blue anahtarın aralarındaki farkı algılamanız neredeyse imkansız. Trust GXT 890 Cada alabilirsiniz.

@Erkanka41 hocam Blue Switch ile oyun oynanmaz diye algı var. Sadece birazcık sesli. Optik ile Blue anahtarın aralarındaki farkı algılamanız neredeyse imkansız. Trust GXT 890 cada alabilirsiniz.

Tabi ki anlıyorum sizi ama tercih olarak optical veya Red Switch istiyordum. Sonuç olarak K551 optical Switch olmadığını düşünüyorum haksız mıyım? Kusura bakmayın sizi de sorularımla yoruyorum fakat beni de anlamanızı istiyorum

@Erkanka41 Blue switch olabilir, haklısınız tabii. Klavyeyi iade edip Trust GXT 890 Cada alabilirsiniz. Red switch kullanıyor fakat şimdiden söyleyeyim tuşlar silinebilir. Anlıyorum hocam sizi. Estağfurullah.

@Erkanka41 Blue Switch olabilir, haklısınız tabii. Klavyeyi iade edip Trust GXT 890 cada alabilirsiniz. Red Switch kullanıyor fakat şimdiden söyleyeyim tuşlar silinebilir. Anlıyorum hocam sizi. Estağfurullah.

O hale Bloody B640 ile karşılaştırırsak yine de GXT 890 cada mı önerirsiniz hocam. Siparişi iptal ettim. İndirimler bitmeden şimdi sipariş vereceğim de
322 TL

@Erkanka41 sessizlik ve RGB istiyorsanız Trust Cada'yı, ses ve optik switch istiyorsanız Bloody B640'ı öneririm. İkisi de üzmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…