Gayet kaliteli bir marka. Çin'deki dandik ürünlere logo basıp satmıyorlar, resmi üreticileri ve fabrikaları var.Redragon sizce nasıl bir marka? Bildiğim kadarıyla kaliteli ürünler üretiyorlar.
Evet zamanında bende öyle biliyordum sonradan öğrendim, ancak yine de kaliteli marka Redragon bir şey değişmiyor.Ben de dahil olmak üzere birçok kişi, Redragon'un ve Vento'nun FSP'ye ait olduğunu sanıyordu. (Adata ve XPG ya da Kingston ve HyperX gibi.) Bunun hakkında kesin bir bilgi olmamasına rağmen böyle olduğunu sanıyorduk.
Redragon Türkiye, Instagram hesabından Regaip kandili ile ilgili bir gönderi paylaştı.
Eki Görüntüle 885259
Gördüğünüz gibi fotoğrafın alt kısmında FSP, Redragon ve Vento'nun logoları var. Ben yine de kendimi garantiye alıp Redragon'a sordum ve şu cevabı verdiler;
Eki Görüntüle 885260
Redragon ve Vento FSP'ye ait değil. Sadece bu 3 markanın distribütörlüğünü tek bir firma yapıyor, TNB Teknoloji. Bu konuya da sonunda açıklık getirebildik.
Bu arada herkesin Regaip kandili mübarek olsun.
Bazı ekipman önerisi konularında Redragon ve Gamepower önermeyin diyorlar. İnsanları Redragon ile Gamepower'ı bir tuttukça üzülüyorum.Evet zamanında bende öyle biliyordum sonradan öğrendim, ancak yine de kaliteli marka Redragon bir şey değişmiyor.
Gayet kaliteli bir marka. Çin'deki dandik ürünlere logo basıp satmıyorlar, resmi üreticileri ve fabrikaları var.
Eastern Times Technology Co. Ltd - China Mice, Keyboard Manufacturer & Exporter | Global Sources
Eastern Times Technology Co. Ltd - Over 25 Years In Pc And Gaming Mouse & Keyboards Industry - China mice, keyboard manufacturer & exporter verified by Global Sources.easterntimes.manufacturer.globalsources.com
Şu klavyenin uzun kullanım testini burada açacağım sanırım, elimden geldiği kadar diğer markalarla da kıyaslarım.Bazı ekipman önerisi konularında Redragon ve Gamepower önermeyin diyorlar. İnsanları Redragon ile Gamepower'ı bir tuttukça üzülüyorum.
Önceki mesajımda da yazdığım gibi, Gamepower Aliexpress'teki ürünlere logo basarken, Redragon kendi fabrikasında kendi ürünlerini üretiyor.
Şu klavyenin uzun kullanım testini burada açacağım sanırım, elimden geldiği kadar diğer markalarla da kıyaslarım.
Bu arada Zeus modeli Çin'de olan Havit bir kulaklıktan marka basma.
Gamenote adı altında TR'de de satılıyor aynı kulaklık.
İnceleme - Redragon K551 VARA RGB! +SES TESTİ!!
Selamlar, bugün Redragon'un K551 VARA RGB klavyesini inceleyeceğim. QP Bilişim'den 369TL'ya aldım. Buradan ulaşabilirsiniz. Öncelikle switchlerden başlamak istiyorum, her ne kadar Cherry dengi dense de (kaynak: Redragon'un kendi sitesi) OUTEMU Blue switchler bulunuyor. Yani bu fiyatta normal...forum.donanimarsivi.com
O kulaklığa ben de denk geldim. Birkaç farklı markanın adı altında satılan bir ürün. Kullanıcı yorumlarına baktığımda gayet kaliteli duruyor, göze batan bir sorunu yok.Şu klavyenin uzun kullanım testini burada açacağım sanırım, elimden geldiği kadar diğer markalarla da kıyaslarım.
Bu arada Zeus modeli Çin'de olan Havit bir kulaklıktan marka basma.
Gamenote adı altında TR'de de satılıyor aynı kulaklık.
İnceleme - Redragon K551 VARA RGB! +SES TESTİ!!
Selamlar, bugün Redragon'un K551 VARA RGB klavyesini inceleyeceğim. QP Bilişim'den 369TL'ya aldım. Buradan ulaşabilirsiniz. Öncelikle switchlerden başlamak istiyorum, her ne kadar Cherry dengi dense de (kaynak: Redragon'un kendi sitesi) OUTEMU Blue switchler bulunuyor. Yani bu fiyatta normal...forum.donanimarsivi.com
Sorunu yok tabiki ancak sonuçta markayı basmışO kulaklığa ben de denk geldim. Birkaç farklı markanın adı altında satılan bir ürün. Kullanıcı yorumlarına baktığımda gayet kaliteli duruyor, göze batan bir sorunu yok.