Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #1 REDROCK F12RL RAINBOW LED CPU FAN (AMD ve INTEL T REDROCK F12RL RAINBOW LED CPU FAN (AMD ve INTEL T www.bizdehesapli.com Arkadaşlar, böyle bir işlemci fanım var ve anakarttan nasıl sökeceğimi bilmiyorum. Temizlik için sökmem lazım, yardımcı olur musunuz? Kırmak istemiyorum.
REDROCK F12RL RAINBOW LED CPU FAN (AMD ve INTEL T REDROCK F12RL RAINBOW LED CPU FAN (AMD ve INTEL T www.bizdehesapli.com Arkadaşlar, böyle bir işlemci fanım var ve anakarttan nasıl sökeceğimi bilmiyorum. Temizlik için sökmem lazım, yardımcı olur musunuz? Kırmak istemiyorum.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 15 Ocak 2021 #2 Metal parçaya bastırınca çıkması gerek kibar ol. Artı 0 Eksi
KS KS Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #3 Hocam kibar ol deyince yanlış bir şey mi söyledim diye korktum bir an. Teşekkürler hocam temizlik yapacağım zaman denerim Artı 1 Eksi
Hocam kibar ol deyince yanlış bir şey mi söyledim diye korktum bir an. Teşekkürler hocam temizlik yapacağım zaman denerim
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 15 Ocak 2021 #4 Yok önce parmaklarına ve ana karta dikkat et düz tornavida acıtır. Artı 0 Eksi
KS KS Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #5 Conficker Belasi dedi: Yok önce parmaklarına ve ana karta dikkat et düz tornavida acıtır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Hocam acilmiyor. Bu tarafindaki mandal kırık ama elimle çekebiliyorum ikisini de çektiğim zaman fan oynuyor ama çıkmıyor. Conficker Belasi dedi: Eki Görüntüle 837052 Metal parçaya bastırınca çıkması gerek kibar ol. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 16 Ocak 2021 Artı 1 Eksi
Conficker Belasi dedi: Yok önce parmaklarına ve ana karta dikkat et düz tornavida acıtır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Hocam acilmiyor. Bu tarafindaki mandal kırık ama elimle çekebiliyorum ikisini de çektiğim zaman fan oynuyor ama çıkmıyor. Conficker Belasi dedi: Eki Görüntüle 837052 Metal parçaya bastırınca çıkması gerek kibar ol. Genişletmek için tıkla...
darksoldier_35 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #6 Conficker Belasi dedi: Bendede aynı soğutucu var dönüş yönü nasıl olmalı ? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi