Reeder A10 nasıl ROM yüklenir?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Bugün müşteri hizmetlerinden Stock ROM'u aldım ama nasıl kurulacağını bilmiyorum. ROM kurmamın nedeni kamera gibi şeyler çalışmıyor.
Bu arada müşteri temsilcisi 2 tane dosya gönderdi. 1 tanesinde ROM, bir tanesinde ise 2 tane RAR dosyası ve onların içindede dosyalar var fakat ne olduğunu anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tableti bilgisayara bağladığında aygıt yöneticisinden RAR'dan masaüstünde bir klasöre çıkarttığın USB driveri seçerek kuracak veya tanımıyorsa güncelleyeceksin. Ardından PhoenixMarie uygulamasını kurup firmware bölümünden sana gönderilen imaj dosyasını seçip upgrade edeceksin. Gayet kolaydır.

Hocam tableti bağladım, medya cihazi olarak seçtim ama burada neyi seçeceğim?
@THE_MILLER

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet Aygıt ve Yazıcılar'da multimedya olarak görünüyor. Phoneix'i açtığımda ise görmüyor. Bu arada tableti medya cihazı olarak bağladım. Ses açma kapama tuşu ile denedim olmadı. Tabletin hangi USB portuna bağlı olduğunada bulamadım.

Multimedia sürücüsünü silip USB Driver klasörünü seçip oradaki sürücüyü yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa belirtin, TW ile bağlanıp yardımcı olurum.
Multimedia sürücüsü nedir? Bilgisayarı W10'a geçirdiğimden beri hiçbir kurulum yapmadım.

Multimedya olarak görülüyor demedin mi aygıt yöneticisinde. Onu sil.
Aygıt ve yazıcılardan kaldırdım. Phoneix'i açtığımda USB hata ayıklama modunda çalıştırın diyor. İnternetten baktımzaten geliştiricisiniz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…