Reeder A10İX mirek190 ROM'u nasıl atılır?

Sd kart takarak hafızasını artırmayı planlıyorum.Bu cihazın wifi, Bluetoothu ve sensörleri bozuk.o yüzden yılardır rafta tozlandı. Bende ona wififsi çalışın diye otg kablo ile ona wifi adaptör ü taktım ama driveri olmadığı için çalışmadı Windows kurunca diriverini yükleyip kullanmayı umuyorum.
Nasıl Windows kurabilirim?

Wi-Fi, Bluetooth ve sensörler neden bozuldu? Tablet bir yere mi çarptı yoksa sorun yazılımsal mı?

Son düzenleme:
Windows İso yazılı bir flashi tablete nasıl kuracağım
Tabletin şarjı en az %50 olmalı. OTG kablosu ile tablete flash belleğinizi, klavye ve farenizi bağlayın. Tablet tamamen kapalıyken açın ve hemen klavyeden ESC tuşuna basın. BIOS açıldığında Boot menüsünden flash belleği seçin.

Tabletin guc ve ses tuşu çalışmıyor o yüzden bilgisayardan plartform tools ile açıyorum açılırken hemen taksam escye basam olurmu?
Buradan mı yapacağım

Dosya Ekleri

• IMG_20220125_165300_HDR.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Hayır, bu Recovery'den olmaz. Tableti kapatamıyor musunuz?
Kapatmanın tek yolu bataryanin kablosunu çıkarmak güç butonu çalışmadığı için(koptu) basılı tutarak kapayamiyorum bildiğiniz bir yol varmı birde mirek190 rom kurulamadigina eminmisiniz?

Kapatmanın tek yolu bataryanin kablosunu çıkarmak güç butonu çalışmadığı için(koptu) basılı tutarak kapayamiyorum bildiğiniz bir yol var mı bir de MIREK190 ROM kurulamadigina emin misiniz?

Tabletinize Mirek190 ROM kurulamaz yazmadım paylaştığım Mirek190 ROM tabletinizle uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…