Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #41 Yazılımcı0 dedi: ROM'u kamera modeline göre ayırmışlar bu yüzden tam emin değilim fakat tabletin kapağını açıp kamera kablosunda modelin yazıp yazmadığına bakmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisini yukleyeceğim rastgele birini yüklesem cihaza zarar gelmez demi? Dosya Ekleri IMG_20220125_194459.jpg 121,7 KB · Görüntüleme: 81
Yazılımcı0 dedi: ROM'u kamera modeline göre ayırmışlar bu yüzden tam emin değilim fakat tabletin kapağını açıp kamera kablosunda modelin yazıp yazmadığına bakmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisini yukleyeceğim rastgele birini yüklesem cihaza zarar gelmez demi?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 25 Ocak 2022 #42 Akaan1 dedi: Hangisini yukleyeceğim. Rastgele birini yüklesem cihaza zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz.
Akaan1 dedi: Hangisini yukleyeceğim. Rastgele birini yüklesem cihaza zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz.
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #43 Yazılımcı0 dedi: Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman rastgele deniyorum Yazılımcı0 dedi: Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapmalıyım.birşeyleri değitrmem gerekiyormu? Dosya Ekleri IMG_20220125_200416.jpg 109,1 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleme: 25 Ocak 2022
Yazılımcı0 dedi: Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman rastgele deniyorum Yazılımcı0 dedi: Tablette sorun olmaz fakat sadece kamera çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapmalıyım.birşeyleri değitrmem gerekiyormu?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 25 Ocak 2022 #44 Akaan1 dedi: Tamam o zaman rastgele deniyorum Şimdi ne yapmalıyım. Birşeyleri değitrmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer tabletin stock ROM'u varsa partition.tbl'yi Mirek190 ROM'u ile değiştirmen gerekiyor. Tabletin sürücüleri bilgisayara kurulu mu?
Akaan1 dedi: Tamam o zaman rastgele deniyorum Şimdi ne yapmalıyım. Birşeyleri değitrmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer tabletin stock ROM'u varsa partition.tbl'yi Mirek190 ROM'u ile değiştirmen gerekiyor. Tabletin sürücüleri bilgisayara kurulu mu?
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #45 Yazılımcı0 dedi: Eğer tabletin stock ROM'u varsa partition.tbl'yi Mirek190 ROM'u ile değiştirmen gerekiyor. Tabletin sürücüleri bilgisayara kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüler kurulu.stock rom olduğunu nasıl anlayacağım?
Yazılımcı0 dedi: Eğer tabletin stock ROM'u varsa partition.tbl'yi Mirek190 ROM'u ile değiştirmen gerekiyor. Tabletin sürücüleri bilgisayara kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüler kurulu.stock rom olduğunu nasıl anlayacağım?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 25 Ocak 2022 #46 Akaan1 dedi: Sürücüler kurulu. Stock ROM olduğunu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Reeder sitesinden tabletin orijinal ROM'unu daha önceden hiç indirdiniz mi?
Akaan1 dedi: Sürücüler kurulu. Stock ROM olduğunu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Reeder sitesinden tabletin orijinal ROM'unu daha önceden hiç indirdiniz mi?
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #47 Yazılımcı0 dedi: Reeder sitesinden tabletin kendi ROM'unu daha önceden hiç indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedim.şimdi flasher i açıp 3 emi basacağım?
Yazılımcı0 dedi: Reeder sitesinden tabletin kendi ROM'unu daha önceden hiç indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedim.şimdi flasher i açıp 3 emi basacağım?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 25 Ocak 2022 #48 Akaan1 dedi: Hayır indirmedim. Şimdi flasher i açıp 3 emi basacağım? Genişletmek için tıkla... Önce orijinal ROM'u indirip partition.tbl'yi değiştirmelisiniz. Flasher.bat dosyasında hangi seçenekler var?
Akaan1 dedi: Hayır indirmedim. Şimdi flasher i açıp 3 emi basacağım? Genişletmek için tıkla... Önce orijinal ROM'u indirip partition.tbl'yi değiştirmelisiniz. Flasher.bat dosyasında hangi seçenekler var?
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #49 Yazılımcı0 dedi: Önce orijinal ROM'u indirip partition.tbl'yi değiştirmelisiniz. Flasher.bat dosyasında hangi seçenekler var? Genişletmek için tıkla... bunlar var nasıl değiştireceğim anlamadım.değiştirmeden yapsam çalışmazmı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 16,3 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleme: 25 Ocak 2022
Yazılımcı0 dedi: Önce orijinal ROM'u indirip partition.tbl'yi değiştirmelisiniz. Flasher.bat dosyasında hangi seçenekler var? Genişletmek için tıkla... bunlar var nasıl değiştireceğim anlamadım.değiştirmeden yapsam çalışmazmı?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 25 Ocak 2022 #50 Akaan1 dedi: bunlar var nasıl değiştireceğim anlamadım.değiştirmeden yapsam çalışmazmı? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin orijinal romunu internetten bulun ve Mirek190 ROM'undaki partition.tbl dosyasını değiştirin.
Akaan1 dedi: bunlar var nasıl değiştireceğim anlamadım.değiştirmeden yapsam çalışmazmı? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin orijinal romunu internetten bulun ve Mirek190 ROM'undaki partition.tbl dosyasını değiştirin.