Reeder A8i Quad veya A8iq hangisi alınmalı?

Dwyane

Hectopat
Daha fazla  
Reeder tablet almak istiyorum. Bütçe 330 Lira. Bu 2 tabletten birini düşünüyorum. A8i Quad dokunmatik home tuşlu. Bu tuşun sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Diğeri ise Windows 8.1 hafıza 16 Gb ucu ucuna yetiyor. 2 tablet arasında kararsız kaldım. Mini HDMI olması öncelik. Başka öneride alabilirim. @Recep Baltaş @MF @Murat5038 @Akif
neden kimse cevap atmıyor?

Bu donanımda bence android cihaz kullanılmaz. Tercihini windowslu modelden yana olsun. Ayrıca windowslu modelde 1 TB one drive ve office bireysel aboneliği veriliyor 1 yıllık. Windowslu modele direkt olarak Windows 10 yükseltmesi yapılamıyor, manüel olarak yapmanız gerek. Manüel olarak yapıncada sürücü sorununun yaşandığı söyleniyordu.

16 GB Windows güncellemeleri ve 1-2 program ile birlikte 300-500 MB yer kaldığı söyleniyor. 16 GB sıkıntı çıkarır. Bende ilk başta Windows tablet olsun istiyordum.

İlgilenen biri yok mu? A8ic Quad da olabilir Özellikler diğer belirttiklerim ile aynı fiyat daha ucuz kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

@THE_MILLER @JaroxJamaica

1 kişi mesaj bile mesaj atmıyorum. Tablet bilgisayar bölümün ölü bölüm. Günde 2-3 mesaj zar zor geliyor. Yöneticiler de duruma bir el atıp halletmiyor işi. Biraz onlara yorum atsa olacak ama onlarda yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…