Ege_1903 Kilopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #1 Benim bir Reeder marka A8i Quad2 tabletim var, ben bu tablete nasıl Windows 10 kurabilirim veya kurulabilir mi? Sistem gereksinimleri bunu karşılar mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2017
Benim bir Reeder marka A8i Quad2 tabletim var, ben bu tablete nasıl Windows 10 kurabilirim veya kurulabilir mi? Sistem gereksinimleri bunu karşılar mı ?
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 12 Haziran 2017 #2 Intel işlemci kullandığından kurabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Intel işlemci kullandığından kurabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ege_1903 Kilopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #3 Azyer-Çokişyapar dedi: Intel işlemci kullandığından kurabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsam olurmu diyorsun ?
Azyer-Çokişyapar dedi: Intel işlemci kullandığından kurabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsam olurmu diyorsun ?
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 28 Haziran 2017 #4 Bir dene bakalım. Teoride olur gözüküyor.