Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2017 #1 Selamlar. Elimde başlıkta gördüğünüz tabletten var. Sanırsam içinde Dual OS denen bir özellik bulunuyormuş. Şu anda Android olarak kullanıyorum. Nasıl Windows yapabilirim?
Selamlar. Elimde başlıkta gördüğünüz tabletten var. Sanırsam içinde Dual OS denen bir özellik bulunuyormuş. Şu anda Android olarak kullanıyorum. Nasıl Windows yapabilirim?
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 14 Ekim 2017 #2 Windows kurulumuna hazır anlamına geliyor o etiket galiba.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2017 #3 TakemasterTR dedi: Windows kurulumuna hazır anlamına geliyor o etiket galiba. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim . Nasıl yapabileceğimizi biliyor musun?
TakemasterTR dedi: Windows kurulumuna hazır anlamına geliyor o etiket galiba. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim . Nasıl yapabileceğimizi biliyor musun?
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 14 Ekim 2017 #4 MehmetK178 dedi: Onu fark ettim . Nasıl yapabileceğimizi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben fazla bilmiyorum ne yazık ki, BIOS'a sahip mi o tablet?
MehmetK178 dedi: Onu fark ettim . Nasıl yapabileceğimizi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben fazla bilmiyorum ne yazık ki, BIOS'a sahip mi o tablet?
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2017 #5 TakemasterTR dedi: Ben fazla bilmiyorum ne yazık ki, BIOS'a sahip mi o tablet? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
TakemasterTR dedi: Ben fazla bilmiyorum ne yazık ki, BIOS'a sahip mi o tablet? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 14 Ekim 2017 #6 MehmetK178 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu konuyu iyi bilebilecekleri etiketleyeyim. Bir de kullanım kılavuzu ve web sitesine bakmak iyi olabilir. @Recep Baltaş @Ali Güngör
MehmetK178 dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu konuyu iyi bilebilecekleri etiketleyeyim. Bir de kullanım kılavuzu ve web sitesine bakmak iyi olabilir. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2017 #7 TakemasterTR dedi: O zaman bu konuyu iyi bilebilecekleri etiketleyeyim. Bir de kullanım kılavuzu ve web sitesine bakmak iyi olabilir. @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Web sitesini bulamadım. Kullanım kılavuzu ise şimdi nerdedir hiç bilmiyorum. Tableti almam üzerinden çok uzun zaman geçti.
TakemasterTR dedi: O zaman bu konuyu iyi bilebilecekleri etiketleyeyim. Bir de kullanım kılavuzu ve web sitesine bakmak iyi olabilir. @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Web sitesini bulamadım. Kullanım kılavuzu ise şimdi nerdedir hiç bilmiyorum. Tableti almam üzerinden çok uzun zaman geçti.
LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 14 Ekim 2017 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2017 #9 TeknoCanavar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama. Genişletmek için tıkla... Burda tablet üzerinden yapıyor işlemi ve tablet windows. Benimki ise Android. Aynı şeyi yapamam :/ . TeknoCanavar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama. Genişletmek için tıkla...
TeknoCanavar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama. Genişletmek için tıkla... Burda tablet üzerinden yapıyor işlemi ve tablet windows. Benimki ise Android. Aynı şeyi yapamam :/ . TeknoCanavar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi deneyin model farklı ama. Genişletmek için tıkla...
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2017 #10 Change My Software diye bir program buldum. İşe yarar mı?