yiğit_wpx Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Merhaba instasa dolasirken reklamlarda Reeder D19 laptop 22 bin TL yerine 1000 TL diye arastirdim WhatsApp kanalina katilip indirim gelince indirim formunu dolduran ilk 20 kişiye 1000 TL'ymiş. Musteri hizmetlerini arayip sordum dogruladilar alınır mı? Bu arada oyunlari GeForce NOW uzerinden oynayacağım. Dosya Ekleri Screenshot_2024-07-08-18-38-10-804_com.instagram.android.jpg 77,2 KB · Görüntüleme: 638 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Merhaba instasa dolasirken reklamlarda Reeder D19 laptop 22 bin TL yerine 1000 TL diye arastirdim WhatsApp kanalina katilip indirim gelince indirim formunu dolduran ilk 20 kişiye 1000 TL'ymiş. Musteri hizmetlerini arayip sordum dogruladilar alınır mı? Bu arada oyunlari GeForce NOW uzerinden oynayacağım.
Charmy Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 292 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #21 Reeder güzel kampanya yapıyor sıfır laptop o fiyatlara verilmez gerçekten çok iyi. Artı 0 Eksi
Torkalp Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #22 yiğit_wpx dedi: O yapılır onda sorun yok her turlu yaparsin. Genişletmek için tıkla... Gömülü BGA ise çok zor ama sökülebilirse işlemci 32 RAM destekliyor 513 de bir M.2 atarsın mis gibi. Artı 0 Eksi
yiğit_wpx dedi: O yapılır onda sorun yok her turlu yaparsin. Genişletmek için tıkla... Gömülü BGA ise çok zor ama sökülebilirse işlemci 32 RAM destekliyor 513 de bir M.2 atarsın mis gibi.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.827 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Temmuz 2024 #23 Bende bilgisayar zaten var ihtiyacım muhtemelen olmaz ama ikinci elde satmalık alınır mı? Artı 0 Eksi
KS KS yiğit_wpx Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #24 Connor The Android dedi: Bende bilgisayar zaten var ihtiyacım muhtemelen olmaz ama ikinci elde satmalık alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alinir bendede bilgisayar var masaustu ama dizustu alicam bi tanede Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: Bende bilgisayar zaten var ihtiyacım muhtemelen olmaz ama ikinci elde satmalık alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alinir bendede bilgisayar var masaustu ama dizustu alicam bi tanede
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #25 yiğit_wpx dedi: Bence alinir bende de bilgisayar var masaustu ama dizustu alacağım bir tanede. Genişletmek için tıkla... Herkes kötü diyor ekran kartı 1060 2060 gibi olsa tadından yenmez aslında aynı modelin Ryzen'li olanı var onu yapsalardı daha iyiydi. Artı 0 Eksi
yiğit_wpx dedi: Bence alinir bende de bilgisayar var masaustu ama dizustu alacağım bir tanede. Genişletmek için tıkla... Herkes kötü diyor ekran kartı 1060 2060 gibi olsa tadından yenmez aslında aynı modelin Ryzen'li olanı var onu yapsalardı daha iyiydi.
G gametraveller36 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #26 Arkadaşlar ihtiyacınız yoksa lütfen almayın. Ben LGS öğrenicisiyim bilgisayara ihtiyacım var ve bu kampanyadan yakalayıp almayı düşünüyorum lütfen ihtiyacınız yoksa almayın. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ihtiyacınız yoksa lütfen almayın. Ben LGS öğrenicisiyim bilgisayara ihtiyacım var ve bu kampanyadan yakalayıp almayı düşünüyorum lütfen ihtiyacınız yoksa almayın.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #27 gametraveller36 dedi: Arkadaşlar ihtiyacınız yoksa lütfen almayın. Ben LGS öğrenicisiyim bilgisayara ihtiyacım var ve bu kampanyadan yakalayıp almayı düşünüyorum lütfen ihtiyacınız yoksa almayın. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
gametraveller36 dedi: Arkadaşlar ihtiyacınız yoksa lütfen almayın. Ben LGS öğrenicisiyim bilgisayara ihtiyacım var ve bu kampanyadan yakalayıp almayı düşünüyorum lütfen ihtiyacınız yoksa almayın. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum.
Torkalp Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #28 XaresL dedi: İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Çok geç kaldık 700 kişi emoji atmış. Artı 0 Eksi
XaresL dedi: İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Çok geç kaldık 700 kişi emoji atmış.
G gametraveller36 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #29 XaresL dedi: İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Uyarı hocam o abimle aynı anda yaptık ilk yapan oydu büyğk ihtimalle onda bile o uyarıyı verdi trafik uyarısı değil mi? Artı 0 Eksi
XaresL dedi: İşlemcisi götürür hemen alırsan 999'a bulursun. Alan oldu mu ben tam kayıt ederken gönder dedim hata oldu. Yanıtınız kaydedildi dedi almış mı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Uyarı hocam o abimle aynı anda yaptık ilk yapan oydu büyğk ihtimalle onda bile o uyarıyı verdi trafik uyarısı değil mi?
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #30 maniacsarmyyyy dedi: Çok geç kaldık 700 kişi emoji atmış. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben hemen daldım atılır atılmaz girdim ettim falan hata verdi. gametraveller36 dedi: Uyarı hocam o abimle aynı anda yaptık ilk yapan oydu büyğk ihtimalle onda bile o uyarıyı verdi trafik uyarısı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen trafik uyarısı verdi şimdi gene denedim oldu. Artı 0 Eksi
maniacsarmyyyy dedi: Çok geç kaldık 700 kişi emoji atmış. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben hemen daldım atılır atılmaz girdim ettim falan hata verdi. gametraveller36 dedi: Uyarı hocam o abimle aynı anda yaptık ilk yapan oydu büyğk ihtimalle onda bile o uyarıyı verdi trafik uyarısı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen trafik uyarısı verdi şimdi gene denedim oldu.