Geçen hafta AVM'de Reeder'ın önünden geçerken böyle bir Laptop gördüm. Kendi sitesinde sadece sürücüleri bulabildim. Tasarım olarak oyun odaklı bir Laptopa benzese de harici GPU'su var mı emin değilim. İşlemci ve grafik kartının AMD olduğunu anladım sadece. LinkedIn'de böyle bir şey buldum eğer yazdıkları gibiyse bomba bir bilgisayara benziyor tabi fiyatı da belli değil. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Linkedin:
Geçen hafta AVM'de Reeder'ın önünden geçerken böyle bir laptop gördüm. Kendi sitesinde sadece sürücüleri bulabildim. Tasarım olarak oyun odaklı bir laptopa benzese de harici GPU'su var mı emin değilim. İşlemci ve grafik kartının AMD olduğunu anladım sadece. LinkedIn'de böyle bir şey buldum eğer yazdıkları gibiyse bomba bir bilgisayara benziyor tabii fiyatı da belli değil. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
LinkedIn:
403 likes, 12 comments - etkin.eskisehir on January 19, 2024: "Hayalinizdeki bilgisayarı almanın tam zamanı!💻 Reeder G19 Pro S Dizüstü Bilgisayar alana, 3 adet P Serisi Telefon hediye!🤩 @etkin.eskisehir olarak teknoloji tutkunları için harika kampanyalar sunan @reedukkan’ı keşfediyoruz🎁...
Reeder denilen markanın tek amacı yatırımcı çekmek. Bu adamların asıl gelir kaynağı sattığı ürünlerin kârı değil, direkt yatırımcıdan gelen para. Web sitelerinde bile sağ üstte kocaman bir "yatırımcı ilişkileri" butonu koymuş adamlar.
Olur da ürün bir şekilde piyasaya sürülürse ilk konuyu ben açacağım
403 likes, 12 comments - etkin.eskisehir on January 19, 2024: "Hayalinizdeki bilgisayarı almanın tam zamanı!💻 Reeder G19 Pro S Dizüstü Bilgisayar alana, 3 adet P Serisi Telefon hediye!🤩 @etkin.eskisehir olarak teknoloji tutkunları için harika kampanyalar sunan @reedukkan’ı keşfediyoruz🎁...
O fiyat ne öyle
İnternete düştüğü zaman fiyatının 28-32 bin civarın geleceğini düşünüyorum zira bütün ürünlerinde bu oranda düşüyor internet sitesinde.
Reeder denilen markanın tek amacı yatırımcı çekmek. Bu adamların asıl gelir kaynağı sattığı ürünlerin kârı değil, direkt yatırımcıdan gelen para. Web sitelerinde bile sağ üstte kocaman bir "yatırımcı ilişkileri" butonu koymuş adamlar.
Olur da ürün bir şekilde piyasaya sürülürse ilk konuyu ben açacağım