walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Evde eski bir tablet var ve kardeşim yanlışlıkla format atmış. O yüzden eski Google hesabını soruyor ve ben bilmiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Tablet = Reeder M7 GO 2019. Android 7.1
Evde eski bir tablet var ve kardeşim yanlışlıkla format atmış. O yüzden eski Google hesabını soruyor ve ben bilmiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Tablet = Reeder M7 GO 2019. Android 7.1
Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 Stock ROM yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 ZLSYP dedi: Stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında hiç bilgim yok bir rehber atarsanız ya da anlatırsanız sevinirim Artı 0 Eksi
ZLSYP dedi: Stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında hiç bilgim yok bir rehber atarsanız ya da anlatırsanız sevinirim
Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 walter wick dedi: Hocam bu konu hakkında hiç bilgim yok bir rehber atarsanız ya da anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden arama yaparak ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Hocam bu konu hakkında hiç bilgim yok bir rehber atarsanız ya da anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden arama yaparak ulaşabilirsiniz.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 2 Mayıs 2022 #5 FRP Resetlenmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video işini görecektir Artı 0 Eksi
FRP Resetlenmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video işini görecektir