Balveine Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 Yer Bolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Belirttiğim tablet aniden dondu ve açılmamaya başladı. Ben de sıfırlayıp kurmak istedim fakat sıfırlanmıyor, reset atılmıyor. Reeder yazısı geliyor ve bir ilerleme yok, müdahale edemiyorum, format atamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Belirttiğim tablet aniden dondu ve açılmamaya başladı. Ben de sıfırlayıp kurmak istedim fakat sıfırlanmıyor, reset atılmıyor. Reeder yazısı geliyor ve bir ilerleme yok, müdahale edemiyorum, format atamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video işinize yarar, aynı model tablet değil ama tüm Reeder marka tabletler için uygun. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video işinize yarar, aynı model tablet değil ama tüm Reeder marka tabletler için uygun.