Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 1 Haziran 2021 #21 Sapphire1525 dedi: Vestel bile bundan daha iyidir hocam. En azından bataryasından ses çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Bataryadan ses mi? Reaktör mü taktılar, bu nasıl oluyor?
Sapphire1525 dedi: Vestel bile bundan daha iyidir hocam. En azından bataryasından ses çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Bataryadan ses mi? Reaktör mü taktılar, bu nasıl oluyor?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.954 Makaleler 3 Çözümler 16 1 Haziran 2021 #22 Alma. Ben de zamanında kullandım ve çok pişman oldum. Reeder yerine Nokia 3310 kullanırım daha iyi.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 1 Haziran 2021 #23 Chomusuke dedi: Bataryadan ses mi? Reaktör mü taktılar, bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ben YouTube'da video izliyorum. Birden bir ses geldi. Bir baktım batarya ses çıkarıyor. Böyle "tıs" diye bir ses. Ben korktum sonra başka tablet aldım.
Chomusuke dedi: Bataryadan ses mi? Reaktör mü taktılar, bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ben YouTube'da video izliyorum. Birden bir ses geldi. Bir baktım batarya ses çıkarıyor. Böyle "tıs" diye bir ses. Ben korktum sonra başka tablet aldım.