LineageOS falan gördüm de bilgim yok chatgpt sana yaparım yardım ederim vs dedi ama cihazı brick etmekten korkuyorum. 5. sınıftayken Galaxy S2 cihazı brick etmiştim dümdüz hiçbir şey bilmeden giriştiğim için. Gerçi kurtarılabilir miydi bilmiyorum.
GSI varmış bi de ama sanırım bu cihaz desteklemiyor onu.
LineageOS falan gördüm de bilgim yok ChatGPT sana yaparım yardım ederim vs dedi ama cihazı brick etmekten korkuyorum. 5. sınıftayken Galaxy S2 cihazı brick etmiştim dümdüz hiçbir şey bilmeden giriştiğim için. Gerçi kurtarılabilir miydi bilmiyorum.
GSI varmış bir de ama sanırım bu cihaz desteklemiyor onu.
TWRP'yi bulursan, gerisini yapay zekâ ile de halledebilirsin. Cihaz brick olursa da bence sorun olmaz; zaten oldukça kötü bir telefon, üzülecek bir durum yok bana göre.
TWRP'yi bulursan, gerisini yapay zekâ ile de halledebilirsin. Cihaz brick olursa da bence sorun olmaz; zaten oldukça kötü bir telefon, üzülecek bir durum yok bana göre.
Evet, orijinal ROM'u var. TWRP’yi gelişmiş bir kurtarma ekranı gibi düşünebilirsin; oradan birçok şeyi kontrol edebilirsin. İnternetten de araştırabilirsin, korkacak bir şey yok. İlk başlarda ben de telefonu bozacağım diye korkuyordum.
Evet, orijinal ROM'u var. TWRP’yi gelişmiş bir kurtarma ekranı gibi düşünebilirsin; oradan birçok şeyi kontrol edebilirsin. İnternetten de araştırabilirsin, korkacak bir şey yok. İlk başlarda ben de telefonu bozacağım diye korkuyordum.