Reeder P10S mi, Lenovo VIBE P1 mi?

Vibe p1 bence reeder p10 ile kiyaslayin cunku p10s ile kiyaslanacak bir telefon degil. Tabikide p10s modeli her yönüyle daha iyi bir telefon 3 aydir kullaniyorum hicbir sorun daha gormedim 1600tl fiyata 2500luk cihazlarin ozelliklerinibsatin aliyorsun ✌

P1 reeder a gore bence emekli telefonu kaciyor tabiki super amoled ekran 64 hafiza ve cat cut saga sola at telefonu yogun bir hayat gorilla glas 4 ekran tabi unutmamiz gerek selfie lerde olacaktir tikla 2 kre ac ekrani

Slm arkadaşlar.
KEsinlikle Reader p10s diyorum.Eger marka takıntınız yoksa alınacak tek ciyaz bu özelliklerde bu fiyatta bence hiç düşünmeye gerek yok ben aldım ve cok memlunum pişman olmayacaksiniz
Iyi gunler

lenovo p1 gayet guzel bir telefon ancak bize sunduğu özelliklere bakarsak 2gb ram 13 mp kamera 32 gb dahili hafıza 1.5 islemci hızı android 5.1 ve gorilla glass 3 reeder da ise bu ozellikler 4gb ram 16mp kamera 64gb dahili hafıza 2.0 işlemci hızı ve gorilla glass4 olarak karşımıza çıkıyor temel ozelliklerde reeder p10s lenovonun üstünde.Snapdragon 615 den dolay> tercih etmek isteyen arkadaşlarım icin söylüyorum mediatek heliop10 performans açısından 615den daha iyi. tercih reeder p10s olmalı

Reeder p10s kesinlikle hem tasarım açısından hemde performans açısından kaçırılmaması gereken bi telefon. Kamerası olsun hızı olsun çok başarılı gerçekten. Marka takıntısı olmayan performansa bakan arkadaşlar kesinlikle tercih etmeli. Pişman olmazsınız. Bu fiyata bu özellikleri hiç bi telefonda bulamazsınız benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…