erenrck Kilopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar Reeder P10S telefonum var. 2 gün önce numaramı başka bir operatöre taşıdım. Ve dün yazlığa geldim. Ancak telefonun SIM kart yuvasını açmak için kullanılan PIN'ini evde unutmuşum. İğne vb gibi aletlerle açabilme imkanım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
Arkadaşlar Reeder P10S telefonum var. 2 gün önce numaramı başka bir operatöre taşıdım. Ve dün yazlığa geldim. Ancak telefonun SIM kart yuvasını açmak için kullanılan PIN'ini evde unutmuşum. İğne vb gibi aletlerle açabilme imkanım var mı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Temmuz 2017 #2 Ucunu köreltip (yüzey alanını biraz artırıp) toplu iğne ile açabilirsin. Kürdanı bile törpüleyip onunla da açabilirsin. Zor değil.
Ucunu köreltip (yüzey alanını biraz artırıp) toplu iğne ile açabilirsin. Kürdanı bile törpüleyip onunla da açabilirsin. Zor değil.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 7 Ağustos 2017 #3 Ataç dahi işini görür ki ben o şekilde açıyorum telefonumda.