Reeder P12 curve batarya bulamadım

ARDACD

Hectopat
Yer
Merkez/Niğde
Selam. Ben telefonum için batarya alacağım ama internete Reeder P12curve batarya yazdığımda ya bataryalarla alakası mantığı uyuşmayan şeyler çıkıyor ya da P8 P9 P10 ve P11 serileri için bataryalar çıkıyor bir türlü telefonum için batarya bulamadım. Eğer uyumlu olursa doogee BL5000 bataryası alıp takayım diyeceğim ama Reeder P12curve 4500MAH doogee BL5000 5500 mAh batarya kullanıyor alsam bir sorun olur mu ya da Reeder P12 curve batarya satın alma linki atar mısınız acaba?

Telefonun bayağı eski P8 p9 vb Reeder'ın yeni telefonların kısaltma ismi neyse telefonun çok eski değiştirmeyi düşünmez misin acaba yani sana kalmış ama öneri.

Telefonun bayağı eski P8 p9 vb Reeder'ın yeni telefonların kısaltma ismi neyse telefonun çok eski değiştirmeyi düşünmez misin acaba yani sana kalmış ama öneri.

Yani bende çok isterim telefonumu değiştirmek ama bizim evdeki kimse o konuya olumlu bakmıyor.

Yaşını öğrenebilir miyim yani büyük gibisin ama yine de bir öğreneyim.

10-15 arası tam belirtmeyeyim.

Yani o zaman normal gibi ne dersin ben de zamanında isteim aldılar ama 1000 TL mi neydi ucuzdu ilk telefonumdu ondan aldılar 2. yılımız telefonumla değiştirmek gibi bir niyetim var ama LGS'den sonra 14 Pro gibi bir isteğim var 425 puanın üstünde alırsam alacaklar inşallay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…