A101E gelecek olan Reeder P13 Blue telefonu almayı düşünüyor ailem. Ama ben bu telefonun birkaç sene sonra çöp olacağını söylüyorum 2. el alalım diyorum. Annem ikinci el almayı düşünüyorsan çok beklersin ben 2. el almam diyor. Her gün tamirciye gidersin diyor. Bu yüzden sıfır olmak zorunda. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar 2 hafta önce A101'den Reeder P13 Blue cep telefonu satın aldık fakat bu aralar arada bir telefondaki tüm videolar kasmaya hatta açılmamaya başladı. Instagram, YouTube, galerideki tüm videolar arada bir kasarak oynuyor telefonu aç kapat yapınca düzeliyor bazen.
Merhabalar 2 hafta önce A101'den Reeder P13 Blue cep telefonu satın aldık fakat bu aralar arada bir telefondaki tüm videolar kasmaya hatta açılmamaya başladı. Instagram, YouTube, galerideki tüm videolar arada bir kasarak oynuyor telefonu aç kapat yapınca düzeliyor bazen.
Şikayet sayısı çok var ayrıca çok kalitesiz ve Türkiye'de servis desteği bile az. Gezdiğim bir kaç A101'de diğer telefonlar 2-3 gün sonra giderken Reeder'lar hep kalıyordu.