Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 5 Kasım 2020 #1 Bende Reeder P13 Blue Max cihazı var, aldığımda cihaz Android 10 ile geldi. Android 11 güncellemesi alabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
Bende Reeder P13 Blue Max cihazı var, aldığımda cihaz Android 10 ile geldi. Android 11 güncellemesi alabilir mi?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 5 Kasım 2020 #2 Markanın insiyatifine kalmış. Resmi Reeder sitesinden WhatsApp hattına ulaşarak sorabilirsiniz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 5 Kasım 2020 #3 Daha piyasada kılıfı bile yok cihazın, destek verileceğini sanmıyorum. Ama yine de müşteri hizmetlerine danışın.
Daha piyasada kılıfı bile yok cihazın, destek verileceğini sanmıyorum. Ama yine de müşteri hizmetlerine danışın.
SeydiPkts Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Reeder sandığınız kadar kötü bir firma değil, WhatsApp hattıyla talebimi ilettim ve cevabımı aldım.
klaviee Femtopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1 18 Mayıs 2021 #5 SeydiPkts dedi: Reeder sandığınız kadar kötü bir firma değil, WhatsApp hattıyla talebimi ilettim ve cevabımı aldım. Genişletmek için tıkla... Cevapları ne oldu... bilgi verebilir misiniz?. Teşekkürler..
SeydiPkts dedi: Reeder sandığınız kadar kötü bir firma değil, WhatsApp hattıyla talebimi ilettim ve cevabımı aldım. Genişletmek için tıkla... Cevapları ne oldu... bilgi verebilir misiniz?. Teşekkürler..
Berat Turhan Yoctopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #6 Reeder p13 blue max 2021 Android 12 güncellemesi alırmı
C Cetn Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #7 Aynı soruyu Reeder WhatsApp hattına sorduğumda şu cevabı aldım "Arge departmanımızın yazılım çalışmaları devam etmektedir. Güncelleme sağlandığında tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır."
Aynı soruyu Reeder WhatsApp hattına sorduğumda şu cevabı aldım "Arge departmanımızın yazılım çalışmaları devam etmektedir. Güncelleme sağlandığında tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır."