R Riddikuluss01 Megapat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 549 Çözümler 2 Yer Seyhan Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da daha iyi alternatif var mı?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 10 Eylül 2021 #2 Riddikuluss01 dedi: Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da daha iyi alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir cihaz. Bir de üstüne Reeder markasının rezilliği eklenince 50× kötü bir cihaz. Oukitel C21 öneririm. Sürprizbozan: Konu Dışı Reeder P13 Blue Max Pro Lite. İsminde hayır yok.
Riddikuluss01 dedi: Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da daha iyi alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir cihaz. Bir de üstüne Reeder markasının rezilliği eklenince 50× kötü bir cihaz. Oukitel C21 öneririm. Sürprizbozan: Konu Dışı Reeder P13 Blue Max Pro Lite. İsminde hayır yok.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 Riddikuluss01 dedi: Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da daha iyi alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Ya hocam Reeder markasının insanlara düşmanlığı var herhalde. Pro Lite diye bir şeyi ben ilk kez duyuyorum Pro mu Lite mi? Oukitel C21 daha iyi olur Reeder markası az çok biliniyor da ne oluyor çöp yene de.
Riddikuluss01 dedi: Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da daha iyi alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Ya hocam Reeder markasının insanlara düşmanlığı var herhalde. Pro Lite diye bir şeyi ben ilk kez duyuyorum Pro mu Lite mi? Oukitel C21 daha iyi olur Reeder markası az çok biliniyor da ne oluyor çöp yene de.